10.000 de angajați din România merg deja cu taxiul pe banii angajatorului prin serviciul Star Taxi Corporate.

Print Friendly, PDF & Email

Star Taxi anunță că serviciul Corporate prin care firmele pot asigura transportul decontat angajaților a ajuns deja la 50 de companii înrolate la trei luni de la lansare. Astfel, peste 10.000 de români au incluse în beneficiile salariale curse cu taxiul. În ultimele 30 de zile, prin serviciul Corporate, Star Taxi a primit peste 50.000 de comenzi. 

star taxi corporate

Ne bucurăm că în primele luni de la lansare, am atras deja zeci de clienți importanți, precum mari lanțuri de restaurante fast-food, companii din industria de telecom sau retaileri de home&deco, companii care oferă angajaților săi un beneficiu extra-salarial prin decontarea transportului. Mai mult, acest tip de beneficiu poate funcționa și ca un argument motivant pentru companiile care vor să-și readucă angajații în clădirile de birouriDaniel Cojocaru, Director General Star Taxi

Potrivit acestuia, orașele din care provin cei mai mulți clienți corporate sunt București, Cluj și Brașov, iar până la finalul anului, Star Taxi se așteaptă să depășească pragul de 100 de companii partenere. 

Disponibilă în peste 20 de orașe din țară, Star Taxi înrolează în prezent peste 25.000 de șoferi de taxi la nivel național și peste 2 milioane de utilizatori.

Star Taxi, afaceri de 4.2 milioane lei în 2022

Compania românească Star Taxi a înregistrat o creştere cu 30% a cifrei de afaceri în 2022, la peste 4,2 mil. lei, comparativ cu 2021. Anul trecut, compania a primit peste 20 de milioane de comenzi la nivel naţional, cu peste 30% mai mult faţă de anul anterior şi îşi continuă creşterea şi în acest an, conform unui comunicat remis redacţiei.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS