14 proprietăți în valoare de 8 milioane euro tranzacționate de un singur agent imobiliar în 2020

Print Friendly, PDF & Email

Un consultant imobiliar REMAX România a tranzacționat proprietăți în valoare de peste 8.000.000 euro de-a lungul anului 2020, rezultat care l-a poziționat în topul internațional din care fac parte cei mai performanți agenți ai rețelei. De asemenea, Cristian Angheloiu se află pe primul loc în cadrul rețelei REMAX Romania la nivelul anului 2020, fiind și primul agent din Estul Europei care intră în top 100 mondial.

Cristian Angheloiu, care este și Broker/Owner al biroului REMAX Top Estate Team din București, și-a început activitatea în domeniul imobiliar în urmă cu peste două decenii. Din cele 14 tranzacții încheiate de acesta anul trecut, trei au avut valori de peste 1 milion euro – două soluții de relocare pentru activități office / producție și o investiție de capital.

În 1997 am pășit pentru prima oară într-o agenție imobiliară, plin de entuziasm și de efervescența celor 16 ani. Este foarte important să îți descoperi devreme vocația, iar eu mă consider norocos pentru că am avut curajul și nevoia financiară la o vârstă atât de fragedă. Am cumulat 23 de ani în acest domeniu și afirm cu tărie că implicarea emoțională, perseverența, dedicarea, corectitudinea și eficiența sunt impetuos necesare pentru obținerea succesului, dar nu îl garantează – Cristian Angheloiu, consultant imobiliar și Broker/Owner REMAX Top Estate Team

Cristian Angheloiu_Broker-Owner_REMAX Top Estate Team
Cristian Angheloiu_Broker-Owner_REMAX Top Estate Team

Potrivit spuselor sale, deși a avut rezultate foarte bune în decursul anului trecut, 2020 nu a fost cel mai productiv an din punct de vedere profesional de când activează în domeniu, însă a fost mai bun decât cel precedent, chiar și cu desfășurarea dificilă a activității cauzată de restricții.

Pentru anul 2021, Cristian Angheloiu își propune o relaționare mai strânsă cu REMAX la nivel internațional, pentru atragerea capitalului investițional în România, precum și dezvoltarea biroului REMAX Top Estate Team, care a depășit în prezent 30 de agenți imobiliari. Patru consultanți imobiliari din cardul echipei sale au încheiat 2020 în Top 10 REMAX România, iar pentru anul acesta B/O vizează depășirea acestei performanțe.Urmărește-ne și pe Google NEWS