3 cursuri business pe care le poți începe în Ianuarie 2022

Print Friendly, PDF & Email

Skillab, academia internațională pentru educație în domeniul afacerilor lansată luna trecută în România, anunță 3 cursuri business pentru luna ianuarie – Digital Marketing, Excel for Business și Power BI. Cursurile vor fi desfășurate LIVE, iar participanții vor avea posibilitatea de a interacționa direct cu profesorii, specialiști recunoscuți, cu o vastă experiență în domeniul de activitate.

Programa lunii ianuarie va debuta cu Digital Marketing, curs care va avea loc în perioada 11 ianuarie – 16 februarie și va fi susținut de Diana Ștefan, Lead Digital Marketing & E-commerce Manager în cadrul Philips Domestic Appliances.  Următorul curs este cel Excel for Business , susținut între 18 ianuarie și 23 februarie de către Dumitru-Cristian Oanea, Risk Manager în cadrul FlexiCredit. Power BI va fi susținut de Ana Dumitru, Sales Strategy & Planning Power BI Developer la Hewlett Packard Enterprie, și va avea loc în perioada 25 ianuarie -24 februarie.

Programele Skillab pun accent pe valoarea adusă de instructori și cunoștințele lor aplicate, aceștia fiind specialiști care activează în cadrul unor companii din România și pot asigura accesul la know-how relevant, specific mediului local. Cursurile conțin 40% teorie, 40% practică și 20% studii de caz și se se desfășoară LIVE, participanții având posibilitatea de a interacționa direct cu profesorii și colegii din industrie, respectiv de a crea relații profesionale durabile și după încheierea programului.

Skillab se adresează unor profesioniști tineri sau de vârstă medie, cu experiență în ecosistemul de business actual, care doresc să-și aprofundeze cunoștințele în domeniul în care activează ori au în plan o schimbare de carieră și obținerea de know-how în acest sens.

Potrivit reprezentanților, pe plan local Skillab are ca obiectiv adăugarea a minimum 100 de noi cursuri business pe an, în funcție de impactul subiectelor, și identificarea unor lectori care să se alinieze viziunii Skillab. Printre cursurile deja stabilite pentru anul viitor se numără și Sales Manager ori Financial Analysis/Project Management.Urmărește-ne și pe Google NEWS