4 tendințe în design interior pentru 2020 // FOTO

Print Friendly, PDF & Email

SensoDays, unul dintre cele mai mari showroom-uri de home&deco și design interior din România, a lansat săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment de presă, noile tendințe în design interior pentru 2020.

Multifuncționalitate și emoții

Kartell este o colecție de produse de mobilier si iluminat multifuncțională, diversă și ușor de utilizat. Colorate, subtile, senzoriale, transparente și cu forme unice, combinate cu obiecte inedite, produsele Kartell sunt instantaneu recunoscute în întreaga lume datorită emotiilor pe care le evocă, funcționalității lor de lungă durată și calității necontestat.

Inovație în baie

Hansgrohe are o experiență de 118 ani de inovare, design și calitate. Lider de proiectare în produse pentru baie, colaborează îndeaproape cu designeri de renume internațional, care combină designul estetic cu funcționalitatea. Phoenix Design, Phillipe Starck, Patricia Urquiolla, Bouroulec, au creat pentru grupul Hansgrohe de mai bine de 30 de ani. Echipele de creație proiectează exclusiv întreaga gamă de dușuri și mixere a mărcii de calitate. Hansgrohe lucrează la crearea unei înțelegeri inteligente între design, funcționalitate și comoditate.

Recomandare: 5 cărți pe care să le citești vara asta

Olfactiv și vizual în armonie

Max Benjamin ale căror colecții și difuzere de parfum, lumânari parfumate, pentru casă și mașină deopotrivă, sunt apreciate în întreaga lume pentru design-ul contemporan.

Brandul Maison Berger, pe piață de 120 de ani, cu misiunea esențială de purificare a aerului din interior, este exemplul perfect de olfactiv care întâlnește vizualul: difuzere de parfum în forme atractive și cu note de parfum speciale, unele dintre ele chiar obiecte de artă.

Cum a fost la lansare – Galerie FOTOUrmărește-ne și pe Google NEWS