5 cărți pe care să le citești vara asta

Print Friendly, PDF & Email

Dacă tot vine vara și pleci în concediu, ar fi bine să-ți faci timp pentru 5 titluri recomandate de Libris.ro, cea mai mare librărie online din România:

1. Orașul Fetelor – Elisabeth Gilbert

De la autoarea romanului Mănâncă, Roagă-te, Iubește, volumul Orașul Fetelor este o nouă poveste de dragoste, plasată în lumea controversată a teatrului american din anii ‘40. Cititorii sunt purtați într-un univers cu personaje carismatice și neconvenționale de către Vivian Morris, pesonajul central.

2. Ceva în apă Catherine Steadman

Romanul de debut al actriței Catherine Steadman este un thriller psihologic care a cucerit lumea, după ce cartea a fost selectată în clubul de lectură al actriței Reese Whiterspoon. Drepturile de televiziune au fost deja achiziționate, iar romanul promite un succes de talia Fata dispărută (Gillian Flynn).

3. Arta Subtilă a Nepăsării – Mark Manson

Cu peste 1 milion de exemplare vândute, volumul este un ghid pentru fericire și o viață mai bună. Autorul propune o alternativă la soluția “gândirii pozitive”: asumarea și depășirea limitelor și obstacolelor.

4. Podul de lut – Markus Zusak

Noul volum emoționant de la autorul romanului Hoțul de cărți, este un roman despre pierdere, suferință și împăcare.

5. Foc și sânge – George R.R. Martin

Iubitorii genului fantastic și ai seriei care a stat la baza serialului –fenomen Urzeala Tronului vor fi încântați să redescopere lumea condusă de Casa Targaryen, cu sute de ani înaintea acțiunii din celelalte romane ale lui Martin.Urmărește-ne și pe Google NEWS