5 motive să nu ratezi SAPPHIRE NOW Reimagined 2020

Print Friendly, PDF & Email

Premieră SAP: datorită pandemiei de coronavirus, conferința anuală SAPPHIRE NOW, care aduna an de an peste 30.000 de participanți în Orlando, SUA, se transmite anul acesta online. Acest lucru înseamnă că oamenii se pot bucura de același conținut de calitate din confortul propriilor case sau birouri.

Conferința are loc în perioada 15-18 iunie și include keynote-urile executivilor companiei, povești de succes ale clienților și demo-uri cu cele mai noi soluții SAP. Participarea este gratuită!

Pentru a facilita o experiență virtuală cât mai interesantă, organizatorii au împărțit conferința SAPPHIRE NOW Reimagined în trei părți pline de conținut valoros. În perioada premergătoare evenimentului, seria de interviuri video SAPPHIRE NOW Unplugged conține discuții cu lideri, gânditori, influenceri și experți de calibru internațional pentru a ajuta publicul să navigheze această perioadă plină provocări. Printre invitați se numără politologul Ian Bremmer, jurnalistul Malcolm Gladwell, comisarul NBA Adam Silver.

Conferința online debutează pe 15 iunie cu SAPPHIRE NOW Vision: într-o transmisiune live, CEO-ul Christian Klein prezintă viziunea SAP pentru noua eră și discută cu membrii board-ului și invitații săi despre cum soluțiile SAP deschid drumul către Compania Inteligentă – The Intelligent Enterprise.

Evenimentul propriu-zis este reprezentat de SAPPHIRE NOW Converge, un format virtual ce include conținut live și on-demand cu focus pe soluțiile SAP. Experții, clienții și partenerii SAP vor oferi informații despre cele mai recente inovații și proiecte de succes pe 15 canale.

De ce merită să te înscrii la SAPPHIRE NOW Reimagined

Accesul este gratuit, iar participanții la conferința virtuală se pot bucura de:

  1. Viziunea liderilor SAP: În afară de CEO-ul Christian Klein, și restul managementului SAP va face anunțuri interesante despre strategia companiei: CFO-ul Luka Mucic va discuta despre ce pot face companiile pentru a ieși mai puternice din această criză, iar CTO-ul Jurgen Muller le va explica participanților cum pot fi folosite cu succes datele într-o organizație cu ajutorul SAP Business Technology Platform.
  2. Conținut personalizat: Dacă prima zi a SAPPHIRE NOW Converge, 16 iunie, va fi dedicată companiei inteligente, sistemelor ERP și soluțiilor specifice diverselor industrii, agenda zilei de 17 iunie se va concentra pe experiența clienților, resurse umane, experience management și finanțe. Pe 18 iunie, conținutul conferinței va vira spre logistică și producție, achiziții, IMM-uri și SAP Business Technology Platform. Toate prezentările care vor rula Live în timpul conferinței pot fi accesate ulterior de utilizatori.
  3. Sfaturi pentru repornirea afacerii: În afară de sugestiile pentru transformarea inteligentă a proceselor de business, SAPPHIRE NOW Converge le mai oferă participanților ajutor concret în relansarea cu succes a afacerii după criza Covid-19. Canalele Customer Success, Partner Co-Innovation, Purpose and Sustainability și User Experience and Mobile oferă informații despre serviciile de asistență SAP și ale partenerilor, precum și despre viitoarele modele de lucru.
  4. Experiență interactivă: SAPPHIRE NOW Converge nu a fost conceput doar pentru a împărtăși informații, ci și pentru a le oferi participanților oportunitatea de a schimba idei și păreri cu ceilalți utilizatori. Networkingul este o parte esențială în orice eveniment, fie el și online. Având la dispoziție săli virtuale de meetings, sondaje în timp real și discuții interactive, participanții se implica activ și pot adresa subiecte, întrebări și opinii în mod direct.
  5. Informații și după eveniment: Conținutul va fi actualizat chiar și după ce conferința se va încheia, deci cei care se vor înscrie vor avea acces la informații noi despre subiectele de interes până la sfârșitul anului 2020.

SAP atacă piața europeană de transport rutier prin integrarea serviciilor startup-ului german InstaFreightUrmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “5 motive să nu ratezi SAPPHIRE NOW Reimagined 2020”

Comments are closed.