Acces gratuit pentru toată lumea pe cel mai mare marketplace B2B

Print Friendly, PDF & Email

În contextul răspândirii agresive a virusului COVID-19, SAP a luat decizia de a oferi acces gratuit la rețeaua internațională de supply chain SAP Ariba Discovery, cel mai mare marketplace B2B din lume, pentru următoarele 90 de zile.

Platforma SAP Ariba Discovery poate fi accesată gratuit, ajutând, astfel, cumpărătorii și furnizorii să se conecteze rapid și eficient la cel mai mare marketplace B2B, și să minimizeze întreruperile cauzate de întârzierile la livrare, problemele legate de capacitate sau de creșterea cererii consumatorilor în perioadele de criză.

Marketplace B2B cu 4 milioane de furnizori

Prin platforma Ariba, SAP operează cel mai mare marketplace B2B din lume, reprezentând peste 4 milioane de furnizori din peste 190 de țări și 3,21 trilioane de dolari în schimburi comerciale. Prin această măsură, compania își propune să creeze conexiunile necesare pentru menținerea unei funcționări normale a lanțului de aprovizionare și să determine un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a clienților.

Urmărește-ne și pe LinkedIn!

SAP Ariba ajută companiile să fie mai responsabile social

Pentru a ajuta companiile să-și atingă viziunea de a deveni organizații responsabile și obiectivele de sustenabilitate, la finele anului trecut, SAP a pus bazele parteneriatului cu Givewith, companie de tehnologie pentru impact social.

CITEȘTE ȘI Un startup danez ajută gratuit fermierii români să-și vândă produsele mai ușor în UE

Givewith, disponibilă acum ca extensie de aplicație în SAP App Center, permite companiilor conectate la rețeaua marketplace B2B Ariba să integreze programe de impact social direct în procesele de aprovizionare și achiziții pentru a finanța organizații non-profit.  

SAP oferă gratuit și aplicația TripIt pentru a ajuta călătorii

Ca răspuns la creșterea numărului de zboruri amânate sau anulate datorate pandemiei globale de coronavirus, SAP vine în întâmpinarea celor care trebuie să călătorească prin oferirea de acces gratuit la aplicația TripIt, din portofoliul SAP Concur, în perioada 13 martie – 31 martie. Fiecare nou utilizator care descarcă aplicația în această perioadă va primi access gratuit la versiunea TripIt Pro pentru 6 luni, iar utilizatorii existenți vor primi, de asemenea, serviciul premium gratuit, timp de șase luni.

Portofoliul SAP Concur are un impact deosebit în industria călătoriilor întrucât, în fiecare zi, procesează sute de mii de itinerarii de călătorie la nivel global, monitorizează zborurile și avertizează călătorii cu privire la orice modificări sau întârzieri.Urmărește-ne și pe Google NEWS