Adobe Romania, 1000 de angajați. Câte joburi de specialiști software mai sunt disponibile

Adobe România, cel mai mare centru din Europa al companiei, axat pe dezvoltarea de produse software, anunță atingerea pragului de 1000 de angajați în România și continuă atragerea candidaților talentați. În următoarea perioadă, obiectivul companiei este de a-și consolida în România poziția actuală de centru de excelență, oferind angajaților oportunități unice din punct de vedere al carierei, salarizării și beneficiilor extrasalariale.

Pozițiile deschise cuprind toate nivelele de experiență de la entry-level la senior level și management, procesul de recrutare fiind centrat pe specialiști în dezvoltare software în diferite limbaje de programare, respectiv Java, JavaScript, C++ sau Site Reliability Engineering.

Ne bucurăm să atingem acest prag de 1000 de angajați și ne onorează interesul pe care candidații îl arată companiei noastre –declară Cris Radu, Site Leader București și VP of Engineering Adobe.

Candidații au nevoie de un mediu de susținere și de o cultură organizațională îndreptată spre angajat. Angajații noștri sunt extrem de bine pregătiți și lucrează la dezvoltarea locală a mai multor produse complexe ale companiei, cu impact global. Echipele locale dezvoltă produse lider în segmentele lor, precum Adobe Experience Manager, Adobe Target, Adobe Experience Platform, Adobe Analytics sau Adobe Express. Cei mai mulți canditați de top se uită dincolo de beneficiile salariale, la întregul pachet financiar și non-financiar, dar mai ales la calitatea echipei și impactul pe care îl au ei în produsele la care contribuie.

Cris Radu, Adobe România. 

Retenția talentelor: Pachet salarial pentru performanță

Pe lângă salariile competitive, angajații Adobe România primesc un pachet performant de beneficii financiare, cum ar fi recompensarea financiară anuală pentru performanță sau acțiuni tranzacționabile pe bursă, dar și un pachet de avantaje non-financiare. Beneficii de sănătate, programe de dezvoltare personală și profesională, experiențe inedite la birou, decont pentru echipamente  sau abonamente sportive, zile libere, dar și alte beneficii centrate pe well-being completează oferta salarială a companiei.

În plus, grija față de angajați se extinde și către arii dincolo de confortul fizic, către echilibrul emoțional. Toți angajații beneficiază de un program prin care pot folosi serviciile unui psiholog, iar în cadrul acestui program pot apela gratuit și la serviciile unui consultant financiar.

Oamenii noștri au nevoie să crească personal și profesional, iar atenția pentru fericirea și starea lor de bine ocupă un loc central în programele noastre de atragere și retenție a talentelor. Într-o piață atât de efervescentă ca cea de IT din Romania, candidații aleg să se alăture Adobe deoarece găsesc o compatibilitate ridicată între valorile lor și cultura noastră, într-un mediu în care se pune accent pe inovație și tehnologii ce dezvolta produse de o complexitate majoră în zona creative cloud și enterprise“.

Ariadna Stamatopol, Talent Acquisition Manager

Detalii despre pozițiile deschise în cadrul Adobe România, aici.