Agențiile imobiliare Remax Magnum și Estates fuzionează

Adrian Alexandrov și Andrei Marinescu, cei care dețineau cele două francize, speră ca prin această mutare să-și consolideze poziția pe piața locală de consultanță imobiliară și vor să deschidă 20 de agenții imobiliare în București până în 2025, cu un număr de 500 de agenți imobiliari.

remax agentii imobiliare magnum estates
Adrian Alexandrov și Andrei Marinescu

Printre proiectele de renume, tranzacționate în exclusivitate de Remax Magnum, se numără CITTA Residential Park, Petru Rareș Residence, Nordis, LUXURIA, WIN Herăstrău, White Sands (proiect internațional). Totodată, potrivit celor doi, noile planuri vizează dezvoltarea teritorială și atragerea în portofoliu a unui număr crescut de proiecte și investiții imobiliare cât mai eficiente pentru clienți.

CITEȘTE ȘI 7 întrebări pe care să le adresezi unui agent imobiliar înainte de a semna contractul

În urma fuzionării celor două unități, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare și investiții imobiliare, contribuind, alături de Andrei Marinescu și de echipa extinsă administrativă a biroului Remax Magnum, la dezvoltarea și extinderea birourilor.   

Prin aceasta fuziune, noua unitate mixtă se va scinda în biroul Remax Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenți imobiliari, care se va reloca în str. Washington nr 32 (Dorobanți Capitale) și biroul Remax Magnum 2, care va fi localizat în zona Timpuri Noi (str. Ion Minulescu nr 39, Minulescu Residence), cu o echipă de 12 agenți imobiliari. Conform celor doi antreprenori, următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 și va consta în deschiderea unui nou birou, Remax Magnum 3, în zona Aviației – Sos. Pipera.

RE/MAX este rețeaua cu cele mai multe birouri francizate din România, mai multe de 50, și peste 400 de membri. Planul de extindere la nivel național al RE/MAX România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari. În Europa, Remax este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți