Aplicația care îți spune în ce farmacie găsești medicamentul de care ai nevoie, dar trebuie să promiți că ajuți

Print Friendly, PDF & Email

La jumătatea lunii aprilie a fost lansată aplicația gratuită Pharma Points, care te ajută să afli unde poți găsi cele mai căutate medicamente și produse farmaceutice de care ai nevoie. Aplicația funcționează în Facebook Messenger.

Soluția Pharma Points a fost dezvoltată voluntar de echipa Doctrina.biz, platformă digitală de marketing dedicată profesioniștilor din sănătate, pentru a sprijini lupta împotriva răspândirii coronavirusului, prin reducerea expunerii la virus atât a pacienților, cât și a personalului din farmacii. Investiția în proiect se ridică la peste 10.000 euro, menționează dezvoltatorii într-un comunicat de presă.

Sistemul funcționează DOAR DACĂ ne spuneți situația din farmacie după ce ați cumpărat ce vă trebuia. Ne bazăm pe AJUTORUL și ONESTITATEA dvs. Promiteți să ne ajutați?

Apăsați PROMIT 👇👇👇

Acesta este unul dintre mesajele pe care le primești după ce lansezi aplicația în fereastra de Facebook Messenger. Dezvoltatorii Pharma Points au ales platforma Messenger de la Facebook datorită numărului mare de români care o folosesc zilnic pentru a comunica și pentru că nu necesită descărcarea unei alte aplicații în telefonul utilizatorului. Astfel, Doctrina.biz speră să ajungă la 1 milion de utilizatori în lunile urmăroare.

Într-adevăr, aplicația funcționează pe baza feedbackului utilizatorilor: oamenii pot verifica disponibilitatea unui produs și, după ce merg în farmacie să-l cumpere, ei sunt indemnați să lase un mesaj în aplicație – dacă au găsit produsul, dacă avea stoc suficient sau nu.

Până în prezent, în aplicație s-au înscris peste 500 de farmacii din toată țara, iar dezvoltatorii speră să ajungă la 3000 în perioada următoare. Încearcă și tu aplicația Pharma Points aici.

50 de răspunsuri despre Coronavirus de la un expert global în boli contagioase

 Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Aplicația care îți spune în ce farmacie găsești medicamentul de care ai nevoie, dar trebuie să promiți că ajuți”

Comments are closed.