Apple renunță definitiv la 3D Touch, toate modele iPhone vor fi echipate cu Haptic Touch

Print Friendly, PDF & Email

Apple a lansat ieri noile modele iPhone 11 și iPhone 11 Pro în cadrul unui eveniment transmis live și pe propriul canal de Youtube. Printre cele mai importante caracteristici introduse pe noile versiuni se regăsește și Haptic Touch, ceea ce înseamnă că zvonurile s-au adeverit, Apple a renunțat oficial la 3D Touch.

Anul trecut, Haptic Touch a fost introdus doar pe modelul XR, iar începând de anul acesta, toate modele vor fi echipate cu această tehnologie. Haptic Touch

Haptic Touch este o caracteristică similară cu 3D Touch, însă aceasta nu detectează forța apăsării pe ecran, ci numai durata. Astfel că funcția se activează în urma unei apăsări îndelungate și nu în urma unei apăsări ferme.

iPhone 11 vine mai vine cu câteva upgrade-uri, precum: 3 camere foto principale mai performante, procesoare mai rapide, un nou sistem de operare (iOS 13) și culori noi (inclusiv verde întunecat). Camera va avea un obiectiv cu unghi larg de 12 MP.

Prețul va porni de la 699 de dolari pentru iPhone 11 și 999 de dolari pentru modelul Pro. Gigantul american promite autonomie mai mare cu 4 ore pentru bateriile noilor modele. Există zvonuri care vorbesc de lansarea a încă două modele noi până la finalul anului: iPhone 11R și iPhone 11 Max.

Alte noutăți: Apple TV+ & Apple Arcade

În afară de noile modele de iPhone, Apple a anunțat și serviciul Apple TV+, care va fi disponibil în peste 100 de țări, la un preț de 4.99 dolari pe lună. De asemenea, Apple va lansa și un serviciu online de jocuri pe bază de abonament, Apple Arcade, care va include 1.000 de jocuri din App Store.

Apple Watch Series 5 va monitoriza sănătatea utilizatorului și va avea o durată mai lungă a bateriei și o aplicație de hărți. Noul ceas va putea fi comandat la prețul de 399 de dolari și va fi disponibil din 20 septembrie. Versiunea de internet 4G va fi disponibil de la prețul de 499 de dolari.

sursă foto: Digitaltrends.comUrmărește-ne și pe Google NEWS