Arhitecții de la PickTwo Studio anunță venituri de 500.000 euro la nouă luni

Print Friendly, PDF & Email

PickTwo Studio este un studio de arhitectură din București, fondat în urmă cu 10 ani de Sebastian Mîndroiu și Radu Călin. Cu o echipă de 35 de designeri de interior și arhitecți, PickTwo anunță o cifră de afaceri la nouă luni de peste 500.000 euro, “la care se adaugă veniturile realizate din execuție și intermediere“.

picktwo studio fondatori Sebastian Mindroiu si Radu Calin Andreea Panait Rezidential
Sebastian Mîndroiu, Radu Călin, Andreea Panait – PickTwo Studio

În 2022, compania a raportat o cifră de afaceri de 4.77 milioane lei, o creștere de 180% comparativ cu 2021, și un profit de 1.1 milioane lei, reprezentând un avans de 220%.

PickTwo Studio Rezidențial – revenue de 155.000 euro 

Potrivit reprezentanților, PickTwo Studio a dezvoltat peste 500 proiecte în horeca, office și pe segmentul comercial. Începând cu luna octombrie, compania a introdus divizia de rezidențial, coordonată de arh. Andreea Panait și care se îndreaptă deja spre o cifră de afaceri de 155.000 euro, cu peste 4000 mp proiectați.

Sebastian Mîndroiu menționează că decizia de a adăuga divizia de rezidențial a venit firesc “prin prisma proiectelor pe care le-am făcut pentru spațiile noastre comerciale aveam multe cereri și din rezidențial, așa că lucrurile s-au legat firesc. Designul rezidențial este un segment important, majoritar, al pieței de design. Suntem interesați așadar de acest segment din perspectiva volumelor și cifrelor totale vehiculate, deși proiectele – mai multe ca număr – sunt mai mici ca valoare și nivel de investiție”.

Andreea Panait, coordonatoare diviziei adaugă: “avem în plan un business cu focus pe proiecte high-end și o echipă pe care o pregătim să le poată dezvolta în detaliu pentru că vrem să fim un diferențiator în piață, să aducem idei noi care să respecte valorile de brand pe care le-au clădit și respectat fondatorii PickTwo Studio în cei 10 de ani de activitate”.

Potrivit fondatorilor, portofoliul rezidențial al anului 2023 a debutat cu proiecte semnificative pe zona de locuințe high-end în zona de Nord a Bucureștiului sau adiacent Capitalei. Andreea Panait declară “avem proprietari care își construiesc casele în acest moment, am început discuțiile înainte să înceapă construcția, chiar din faza de proiectare de arhitectură, astfel încât am intervenit în cele mai mici detalii pe proiecte. Sunt locuințe atipice, într-un stil adaptat dorințelor lor, elegant, dar relaxat. În egală măsură ne bucurăm și de proiecte într-un stil minimalist cu o planimetrie de tip penthouse, propuneri în care integrăm nevoia clienților de a avea în locuințele lor ceea ce experimentează în călătoriile multiple pe care le au și unde caută efectul wow și entuziasmul dat de elemente neașteptate în spațiul lor de acasă”.Urmărește-ne și pe Google NEWS