Așa DA! Inițiativa Sentimente.ro pe care și alte companii o pot urma

Print Friendly, PDF & Email

Sentimente.ro este cea mai cunoscută platformă românească de dating. Și cea mai mare, are peste 1,7 milioane de utilizatori care își caută perechea pe site. Dar despre altceva voiam sa vă povestesc. Sentimente.ro anunță astăzi că au demarat o inițiativă inedită, alături de asociația Big Hearts Society, un ONG care luptă pentru respectarea drepturilor animalelor.

Oamenii aceștia, cei din spatele platformei de dating și ong-iștii de la Big Hearts Society, au creat 10 conturi de utilizatori pentru 10 câini pe site-ul Sentimente.ro. Speră ei ca prin acest proiect-piot să încurajeze lumea să adopte câinii fără stăpân.

Dacă vrei să-i cunoști pe Max, Anna, Ozzy, Didi, Luna, Bolek, Lola, Linda, Sasha și Marco, cei mai noi utilizatori non-umani ai Sentimente.ro, intră aici

Peste 12% dintre utilizatorii activi Sentimente.ro au declarat că au sau că și-ar dori să aibă un animal de companie. În aceste condiții, ne bucurăm că Big Hearts Society este alături de noi în acest demers și sperăm ca acesta să fie doar primul pas dintr-un lung șir de adopții, a precizat Flori Dragomir, co-fondator al site-ului Sentimente.ro.

Nu ai nevoie de cont pe Sentimente.ro ca să aflii detalii despre câini

Utilizatorii Sentimente.ro pot afla de pe profilul personal despre posibilitatea de adopție a unuia dintre cei 10 câini, fiecare dintre aceștia având o pagină de profil dedicată. De fapt, oricine poate afla detalii despre ei, indiferent dacă are sau nu cont pe site-ul de dating.

Vezi și rezultatele celui mai recent sondaj al platformei de dating!

Fiecare pagină de profil are o secțiune specială de share către cele mai populare medii sociale de comunicare, astfel încât informația să ajungă la persoanele interesate, fără ca acestea să fie nevoite să-și facă și cont pe Sentimente.ro.

Toți cei 10 câini sunt dresați și fac parte dintr-un program unic în țară, care vizează reabilitarea emoțională a câinilor abandonați sau abuzați, alături de dresajul lor. Fiecare câine este pregătit pentru adopție, iar întregul proces este supravegheat de Asociația Big Hearts Society. Adopția se va finaliza dupa semnarea unui contract de adopție, homecheck și o perioadă de probă, astfel încât procesul să fie unul de succes – Carla Alina Buleanu, Big Hearts Society

Câinii din proiectul-pilot sunt de talie mică, medie și mare, iar în descrierea fiecăruia au fost trecute, pe lângă date legate de aspectul fizic și starea lor generală, inclusiv trăsăturile lor, preferințele și condițiile în care ar trebui ținuți aceștia. Toți câinii au fost sterilizați și microcipați, deparazitați și vaccinați. Ei au între 1 și 6 ani, sunt dresați și pregătiți să își găsească un cămin nou.Urmărește-ne și pe Google NEWS