Atos se alătură IDSA, alianță pentru securitate axată pe autentificare

Print Friendly, PDF & Email

Atos, cu operațiuni și în România, a anunțat că s-a alăturat The Identity Defined Security Alliance (IDSA), un grup de companii angajate să sprijine o abordare a securității centrată pe autentificare.

Înființată în 2015, alianța este o organizație non-profit care își propune să crească nivelul de conștientizare a abordărilor de Identity Access Management (IAM) în rândul companiilor. Alături de Atos, IDSA numără companii de cybersecurity precum Cyxtera, Okta, Ping Identity și Thales (cu birouri și în România) printre cei 25 de membri ai săi.

Conform Gartner, Atos ocupă poziția a treia la nivel mondial în Managed Security Services (MSS) raportat la veniturile din cota de piață aferente anului 2018.

CITEȘTE ȘI Atos Franța și-a luat CEO de la Amazon !

În plus față de serviciile de securitate și IAM, Atos oferă software Evidian IAM și produse as-a-Service, o combinație puternică atât on-premise, cât și în cloud, pentru o soluție completă de management al autentificării. Atos oferă, de asemenea, soluții Trustway și Horus pentru sisteme complete de autentificare digitală și protecția datelor sensibile.

O abordare de Identity Defined Security oferă acces în timp real la date și aplicații, prin integrarea infrastructurii IAM cu tehnologiile enterprise de cybersecurity. IDSA consideră că această abordare ar trebui să fie în centrul strategiilor de securitate ale organizațiilor și misiunea sa este de a le ajuta pe acestea să devină mai sigure, prin abordări de securitate centrate pe autentificare.

Cele mai recente recomandări IDSA

The Path to Zero Trust Starts with Identity – Un ghid ce conține o colecție de experiențe colective și exemple de bune practici de la 24 de furnizori de soluții de autentificare și securitate, oferind o abordare unică și practică în înțelegerea arhitecturii Zero Trust.

Identity Defined Security Framework – Un set de recomandări practice actualizate pentru implementarea unei abordări centrate pe autenficciare în strategia de securitate generală.Urmărește-ne și pe Google NEWS