Atos, locul 2 la nivel global, după veniturile din Managed Security Services

Print Friendly, PDF & Email

Atos anunță că a fost clasat pe locul al doilea în topul jucătorilor globali și cel mai important jucător european pe segmentul Managed Security Services (MSS) în ceea ce privește veniturile din 2020, potrivit ultimului raport Gartner. De la ultimul clasament (venituri MSS din 2019), compania a urcat o poziție (de la locul 3, la locul 2) înregistrând o creștere de 23,9%, respectiv cel mai mare venit al furnizorilor europeni pe această piață.

Gartner estimează că dimensiunea pieței de Managed Security Services a crescut cu 8,3% în 2020, ajungând la venituri de 12,7 miliarde de dolari. Cu o rețea globală de peste 6.000 de experți dedicați și 15 centre SOC, care funcționează 24/7, Atos integrează cele mai bune tehnologii și oferă un portofoliu complet de produse și soluții avansate de securitate. Compania își consolidează în mod constant expertiza specifică industriei pentru a-și ajuta clienții să transforme riscul în valoare de business.

În 2020, Atos și-a consolidat expertiza și capacitățile în materie de securitate cibernetică prin intermediul mai multor achiziții dedicate, inclusiv cele ale Paladion (SUA), SEC Consult (Austria) și digital.security (Franța).

„Securitatea cibernetică reprezintă un domeniu cheie de dezvoltare pentru Atos. Ne extindem în permanență capacitățile și tehnologiile în această arie și cred că acest clasament Gartner demonstrează în mod clar cât de departe am ajuns, ajungând pe locul 2 la nivel mondial în serviciile de securitate, raportat la cota de piață. Securitatea cibernetică evoluează într-un ritm rapid datorită peisajului în continuă schimbare a amenințărilor cibernetice și necesită tehnologii din ce în ce mai avansate. Cu soluțiile noastre de ultimă generație și abordarea axată pe industrie – care își propune să susțină clienții în parcursul lor către un sistem cibernetic sigur – suntem încrezători că ne aflăm în poziția ideală atât pentru a accelera business-ul propriu, cât și al clienților noștri”, a declarat Pierre Barnabé, Head of Big Data and Cybersecurity în cadrul Atos.Urmărește-ne și pe Google NEWS