Atos va investi 2 miliarde euro într-un nou serviciu de cloud

Print Friendly, PDF & Email

Furnizorul de soluții de cybersecurity și transformare digitală Atos, prezent și în România, a lansat astăzi Atos OneCloud, un nou serviciu menit să accelereze migrarea clienților către cloud. Construit ca o suită de capabilități ce pot fi implementate în orice combinație, Atos OneCloud va beneficia de o investiție de 2 miliarde de euro în următorii cinci ani.

Investiția se va concentra pe dezvoltarea portofoliului de capabilități Cloud, extinderea fondului existent de certificări de experți, R&D, continuarea investițiilor în Cloud pentru clienți și multiplicarea achizițiilor.

Săptămâna trecută, Atos a anunțat că s-a alăturat MISA – Microsoft Intelligent Security Association. Vezi detalii aici.

Credem că tehnologia Cloud reprezintă mai mult ca oricând noua realitate pentru mediul digital, iar Atos se află într-o poziție unică pentru a le furniza clienților adevărata valoare a acestei tehnologii. Atos OneCloud este singura soluție de pe piață care combină serviciile de consultanță personalizate în funcție de industrie cu expertiza în transformarea aplicațiilor, rezultând într-un set de servicii end-to-end – Elie Girard, CEO Atos

VEZI și alte știri despre Atos aici.

Atos OneCloud combină un set de 10 soluții și servicii într-o suită unică, punctul forte fiind reprezentat de capacitatea Atos de a orchestra orice combinație a acestora și de a le implementa în funcție de industrie. Setul include:

  • Servicii de consultanță specifice industriei
  • Orchestratie multi-cloud în medii private și publice
  • Framework și arhitectură de management cu grad ridicat de standardizare și automatizare;
  • Platformă Private & Sovereign Cloud modernă, gata pentru a fi implementată și gestionată în orice centru de date
  • Dezvoltarea, modernizarea și migrarea pe alte platforme a aplicațiilor în Cloud, inclusiv DevSecOps
  • Inteligență Artificială și Machine Learning în Cloud
  • Soluții Bare Metal de ultimă generație
  • Soluții avansate de Cloud Edge și Far Edge (servere local/field) combinate cu noi soluții de conectivitate 5G
  • Servicii de supraveghere a securității cibernetice
  • Soluții de decarbonizare care garantează reducerea de la an la an a amprentei de carbon a infrastructurii, datelor și aplicațiilor Cloud.

Începând de astăzi, Atos oferă atât clienților existenți, cât și noilor clienți, posibilitatea de a co-dezvolta „Propriul Plan Atos OneCloud” personalizat în 90 de zile. Împreună cu clienții săi, Atos va dezvolta business cases cloud personalizate, o arhitectură de referință cloud specifică industriei și un roadmap modernizarea aplicațiilor, datelor și infrastructurii.

Inițiativa Atos OneCloud este livrată de Atos în strânsă colaborare cu un ecosistem puternic de parteneri precum Amazon Web Services, Dell Technologies (inclusiv Dell EMC și VMware), Google Cloud, IBM – Red Hat, Microsoft Azure, SAP, ServiceNow și Salesforce.Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Atos va investi 2 miliarde euro într-un nou serviciu de cloud”

Comments are closed.