Gigantul financiar Barings recrutează angajati din România pentru proiecte globale

Barings, una dintre cele mai mari companii globale de management al investițiilor cu active de peste 391 de miliarde dolari, a anunțat astăzi că a încheiat un acord cu MassMutual Romania pentru a recruta talent pe piața locală. Atât Barings cât și MassMutual Romania sunt subsidiare ale companiei Massachusetts Mutual Life Insurance Company (MassMutual).  Aceasta colaborare vine în urma deschiderii MassMutual Romania în 2020 și a creșterii companiei, oferind astfel ambelor entități acces la o piață mai extinsă a forței de muncă.

MassMutual Romania va aduce noi membri în echipă care vor ajuta la livrarea de noi capabilități operaționale și tehnologice. Cu birouri în București și Cluj-Napoca, MassMutual Romania oferă Barings oportunitatea de a accesa talent și de a construi echipe în țară, permițând Barings să le ofere clienților globali o viteză operațională mai mare și acoperire crescută, luând în considerare desfășurarea activtății pe fusurile orare adiționale.

RAPORT: Curiozitatea la locul de muncă – un skill din ce în ce mai căutat de angajatori

Am fost foarte impresionați de cat de multi candidați talentati găsim in Romania în domeniile data science și data engineering, dezvoltare de software și tehnolologii esențiale, precum și în managementul operațiunilor. Sperăm să ne impunem ca un angajator de top pentru profesioniștii pe care îi vom recruta și care vor face parte din viitorul nostru succes – Steve Boehm, Chief Operating Officer Barings

MassMutual Romania a început deja să angajeze specialiști pentru Barings și construiește o echipă de dezvoltatori care să îi susțină operațiunile. Noii angajați vor face cursuri de formare a competențelor interpersonale, dar și tehnice, ca parte a programului continuu de dezvoltare profesională al MassMutual Romania.

Cei care vor lucra în echipa Barings din MassMutual Romania se vor alătura unei companii globale, cu o cultură colegială, bazată pe colaborare și cu o istorie bogată în managementul investițiilor. Susținem un mediu dinamic în care profesioniștii organizației de toate nivelurile au oportunități de dezvoltare atât în plan personal, cât și profesional. Ne dorim să atragem în echipa colegi talentați a căror diversitate să reflecte cultura și comunitățile companiei noastre – Mihaela Berechet, Head of HR MassMutual Romania