Firma de consultanță BDO Advisory se alătură ANIS în calitate de partener afiliat

Print Friendly, PDF & Email

Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii și BDO Advisory, parte a BDO România, una dintre cele mai importante firme de consultanță financiară din România, anunță încheierea unui parteneriat în vederea dezvoltării competențelor de business management a membrilor ANIS.

BDO Advisory, prezentă pe piața din România de aproape 30 de ani, a acumulat o vastă experiență și a condus demersuri transformaționale la nivel național și internațional în domenii dintre cele mai diverse, cu o creștere a ponderii în zona de tehnologie și servicii IT în ultimii ani. Astfel, prin parteneriatul încheiat cu ANIS, BDO va contribui activ la dezvoltarea industriei românești de tehnologie.

Pentru a-și menține ritmul de creștere accentuată din ultimii ani, industria IT trebuie să mizeze în continuare pe educație și inovație, iar implicarea ANIS în aceste două direcții se consolidează de la an la an prin diverse proiecte și noi parteneriate, cum este și cel cu BDO Advisory. Ne bucurăm să avem alături astfel de companii, cu o istorie de peste două decenii, care au trecut testul timpului și și-au demonstrat expertiza în piață. Avem încredere că acestă colaborare va aduce plus valoare de ambele părți și sperăm să demarăm cât mai multe proiect comune de succes – Gabriela Mechea, Director Executiv ANIS

Una dintre cele mai mari rețele de consultanță din lume, BDO  oferă servicii integrate de consultanță, ajutându-și clienții să facă față diferitelor provocări și schimbări ce apar în mediul de business. Piața locală de IT este caracterizată printr-o efervescență crescută și un cadrul legislativ complex, iar prin parteneriatul dintre BDO și ANIS, companiile de tehnologie din România pot accesa serviciile de consultanță și audit necesare activităților zilnice și dezvoltării sustenabile.

Urmărim de ceva vreme activitatea ANIS și suntem onorați să fim parte din Asociație. România are un potențial deja recunoscut în ceea ce privește piața de produse și servicii IT.  Misiunea BDO este de a susține afacerile din România și cu acest gând dorim să ne implicam activ, cu precădere în dezvoltarea competențelor de management a afacerii, un factor cu atât mai important atunci când vorbim de scalări rapide, asa cum se întâmplă deseori în IT – Dan Schipor, Partener BDO

 Urmărește-ne și pe Google NEWS