Big Data Week 2021 – eveniment hibrid – 13,14 octombrie

Print Friendly, PDF & Email

Conferința Big Data Week revine între 13 și 14 octombrie la București. Evenimentul integrează o conferință de două zile și evenimente satelit într-un format hibrid, atât la Radisson Blu Hotel, cât și online, prin live streaming și virtual expo într-o platformă online dedicată.

Biletele costă 59 euro și includ: 

  • Acces la conferința online din 13 octombrie (Business Track)
  • Acces la conferința online din 14 octombrie (Technical Track)
  • Acces online la zona virtuală expo
  • Chat messenger pentru discuții business
  • Acces la prezentări post-event 

Big Data Week 2021

Prezentările din zona de business pun accentul pe tendințe și pe beneficiile implementării soluțiilor de big data, prin studii de caz care analizează provocările și bunele practici, cu insight-uri valoroase din domenii precum: retail și ecommerce, banking, guvernamental, sănătate, turism și ospitalitate, IT.

În zona tehnică, în prim-plan sunt aduse implementările, analizate din toate perspectivele – infrastructură, arhitecturi, tehnologii utilizate și raționamentul alegerii acestora. Domeniile mari abordate sunt: Big Data – platforme, aplicații, Cloud, Inteligență Artificială și Machine Learning, Internet of Things, Securitate.

Accesul la Big Data Week Bucharest se face prin înregistrarea pe https://bucharest.bigdataweek.com, de unde persoanele interesate își pot achiziționa bilete la eveniment. Urmărește-ne și pe Google NEWS