Black Friday 2020: Reduceri de până la 90% la cărțile Editurii DPH

Print Friendly, PDF & Email
Editura Didactica Publishing House a pregătit reduceri de până la 90% la toate titlurile publicate cu ocazia Black Friday 2020. Noutățile editoriale au o reducere de până la 40%, în timp ce colecția de Crăciun are o reducere de 50%. De asemenea, titlurile din colecția Parenting au o reducere de 60-70%, la fel ca și cărțile bilingve.
Campania de reduceri dedicată Black Friday se derulează între 12 și 16 noiembrie, iar cele mai căutate titluri se află aici:
De asemenea, pe platforma educațională lansată în această săptămână de Editura DPH programele educaționale dedicate clasei pregătitoare, respectiv claselor I-III sunt și ele la reducere, până pe 16 noiembrie. Acestea au prețurile mai mici cu 50%, respectiv 88 lei accesul anual pentru programul Scrie cu Zmeișorii și 280 de lei accesul anual pentru Ghiozdanul din pădure.

Contextul actual a demonstrat că digitalizarea sistemului educațional presupune mai mult decât adaptarea la un context tehnologic. Prin această platformă educațională oferim un suport real pentru cadrele didactice, dar și pentru părinți, astfel încât achizițiile fundamentale ale copiilor să fie făcute natural, prin joc și printr-o interacțiune facilă, accesibilă – Florentina Ion, director general și fondator al Editurii Didactica Publishing House

Pachetul digital Ghiozdanul din pădure dedicat clasei pregătitoare cuprinde 8 module care permit o predare și învățare interactivă pentru materiile: comunicare în limba română, matematică și explorarea mediului, dezvoltare personală, muzică și mișcare, arte vizuale și abilități practice. Mai multe detalii aici.

Pachetul digital Scrie cu Zmeișorii se adresează învățătorilor și părinților care doresc să sprijine învățarea, aprofundarea și evaluarea conținuturilor de ortografie și punctuație la clasă sau la distanță, a copiilor din clasele I- III. Primele 5 module sunt un suport pentru predarea și învățarea interactivă a principalelor conținuturi de scriere și citire la materia Comunicare în limba română: grupuri de litere și sunete, ortograme, scrierea corectă a cuvintelor, punctuație. Modulul 6 include activități de evaluare. Mai multe detalii aici.


Urmărește-ne și pe Google NEWS

Comments are closed.