Black Friday 2022: Flip.ro a vândut telefoane în valoare de 1.1 milioane euro

Print Friendly, PDF & Email

Campania de Black Friday de pe Flip.ro a început, anul acesta, pe 10 noiembrie și are loc până duminică, 13 noiembrie. Start-up-ul românesc încurajează cumpărăturile sustenabile și economia circulară cu telefoane recondiționate de experți, cu garanție de 2 ani, care arată și funcționează precum cele noi, dar sunt cu până la 40% mai ieftine.

Campania de Black Friday de anul acesta a început pe 10 noiembrie, la ora 7:00, iar în primele 2 minute s-au epuizat cele 106 iPhone SE 16GB (prima generație) disponibile, și în primele 5 minute au fost vândute peste 150 de  telefoane. În primele 12 ore de campanie, pe Flip.ro au fost plasate peste 3000 de comenzi.

Cele mai căutate modele de smartphone pe Flip.ro în prima zi de Black Friday anul acesta au fost:

  • iPhone SE
  • iPhone XR
  • iPhone 7
  • iPhone 8
  • iPhone 11
  • iPhone 12
  • Samsung Galaxy S20

Anul acesta, am venit în sprijinul celor care vor să facă alegeri sustenabile cu un landing page dedicat, pe care se puteau înscrie pentru a fi primii care află de ofertele pregătite de noi pentru Black Friday, pe care am avut peste 12.000 înscrieri. Astfel, din primele minute de campanie am avut clienți pe site care știau din newsletter despre cele mai bune oferte, și o parte din modelele vedetă disponibile s-au epuizat în 2 minute.”, spune George Moroianu, Flip.ro.

Pentru următoarele 3 zile de campanie, Flip.ro are disponibile peste 8000 de telefoane, modele populare de la producători precum Apple, Samsung, Huawei și Xiaomi, cu discounturi de până la 800 de lei.  70% din comenzile din prima zi de campanie au plecat deja către clienți. Black Friday continuă pe Flip.ro până duminică, 13 noiembrie, ora 00:00.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS