Black Friday: Floria.ro vinde buchete de lalele multicolore la jumătate de preț

Magazinul online Floria.ro anunță o reducere specială anul acesta de Black Friday de 50% la buchetele de lalele multicolore. Astfel, până pe 15 noiembrie, buchetele de lalele multicolore cu preț special pot fi comandate și livrate gratuit în peste 100 de orașe din toată țara, în două ore de la confirmarea comenzii.

Floria Black Friday 2020

Dat fiind că lalelele sunt printre cele mai dorite flori cumpărate pentru acasă, Floria.ro își propune să încurajeze tendința în creștere de a comanda flori pentru propria locuință. În ultimele luni, tot mai mulți dintre cei care lucrează sau petrec mult mai mult timp acasă comandă flori pentru înfrumusețarea propriei case.

Credem că anul acesta dificil are nevoie de o doză de culoare și optimism. Am decis așadar să promovăm o altfel de campanie de reduceri de Black Friday. În aceeași idee, am ales și lalelele, flori de primăvară, care transmit prin cromatica lor variată veselie și voie bună, optimism. Avem nevoie poate mai  mult decât oricând de culoare și natură în apropiereMarina Popescu, director general Floria.ro

Floria.ro a anunțat de altfel că va continua să contribuie la starea de wellbeing de acasă a românilor păstrând o reducere de 40% pentru toate buchetele de lalele cu livrare națională, până la finalul lunii. 

Black Friday 2020: Libris scoate la vânzare peste 1 milion de cărți cu reduceri până la 87%