Brandul de cosmetice Techir investește 80.000 euro în fabricarea de dezinfectanți pe bază de alcool

Print Friendly, PDF & Email

Fabrica de cosmetice Techir a început să producă creme și săpunuri naturale în 2015, iar anul trecut a avut o cifră de afaceri de 200.000 de euro. Anul acesta, ca răspuns la pandemia Covid-19, firma a decis să investească 80.000 de euro într-o linie de producție nouă și a scos pe piață o gamă de dezinfectanți pe bază de alcool. Techir estimează că 20% dintre vânzările din acest an vor fi reprezentante de noul produs.

Cel mai rapid mod în care am putut să ne aducem contribuția în contextul pandemic a fost să găsim substanța activă, alcoolul izpropilic de puritate 99.9% și să începem producția de urgență. Gama de dezinfectanți nu este core business pentru Techir, ci am răspuns unei nevoi din piață rapid și cu un produs bun, competitiv și eficient, cu aviz de biocid obținut în regim de urgență de la Institutul de Cercetare Cantacuzino. Avem varianta dezinfectantă si pentru mâini si pentru suprafețe, intr-o varietate de recipiente si gramaje – Oana Stan, co-fondator TECHIR

Reprezentanții companiei estimează o capacitate de încărcare în recipiente de 1 tonă de produs finit pe zi, în condițiile în care fabrica nu funcționează la capacitate maximă pe fondul măsurilor de siguranță luate odată cu declanșarea crizei Covid19.

CertSIGN termină 2019 cu o cifră de afaceri de 12 mil euro și încearcă să păstreze veniturile la același nivel și în 2020

Produsele din gamă vin ambalate în 10 tipuri de recipiente cu dimensiuni și forme diferite: dispenser, flip top, spray pulverizator, adaptate nevoilor de zi cu zi ale clienților noștri și au la bază o formulă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății.

Pentru anul în curs, reprezentanții companiei estimează o creștere cu 45% a cifrei de afaceri.

image: Facebook Techir

5 (+ 1 bonus) recomandări SAP pentru revenirea la birouUrmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Brandul de cosmetice Techir investește 80.000 euro în fabricarea de dezinfectanți pe bază de alcool”

Comments are closed.