Brunch, startup românesc de feedback în timp real pentru dezvoltatori web, ridică o investiție de 250.000 euro

Brunch, startup fondat de Andrei Stoica, CEO și Răzvan Stătescu, CTO, anunță că a ridicat o primă rundă de investiții de la Ulpia Ventures în valoare de 250.000 euro. Banii vor fi folosiți pentru dezvoltare și scalare internațională.

Brunch este o platforma care ajută creatorii de conținut, web designerii, marketerii și dezvoltatorii de site-uri să colaboreze mai eficient prin oferirea de feedback în timp real, live direct în site-ul ce urmează a fi construit. Conform reprezentanților, acest lucru și contribuie la o lansare mai rapidă, ceea se traduce în investiții de timp și financiare mai reduse.

CITEȘTE ȘI Softbinator Technologies a cumpărat 25% din acțiunile startupului de headhunting TechMind

Lucrăm în zona de marketing digital și de web development de peste 10 ani și am observat nevoia în piață de o platformă care să faciliteze colaborarea și să optimizeze experiența de creare și îmbunătățire a unui website. Brunch reduce timpul și resursele financiare investite, îmbunătățește comunicarea și procesul de feedback, fiind foarte ușor de folosit de oricine. Această investiție, o dovadă a încrederii partenerului nostru, ne reconfirmă modelul de business și ne va ajuta să creștem accelerat – Andrei Stoica, CEO Brunch

Andrei Stoica, CEO Brunch

Aplicația se adresează utilizatorilor din toată lumea, dar cu precădere în Europa. Serverele Brunch se află în Europa, iar procesarea datelor se face respectând nevoia de siguranță a utilizatorilor, anunță reprezentanții companiei.

Brunch are atât un plan gratuit de utilizare, cât și un plan dedicat freelancerilor (19 dolari/lună) și un plan mai complex, de business (79 de dolari pe lună). Cu ocazia lansării, primii utilizatori beneficiază de gratuitate pentru primele 2 luni, pentru contul de business, la înregistrare: https://bit.ly/36LPlTJ.