Bug Bounty Atos – serviciu de detectare a vulnerabilităților organizațiilor

Print Friendly, PDF & Email

Atos și Intigriti, una dintre cele mai importante platforme europeane de bug bounty și hacking responsabil, vor colabora în vederea lansării unui serviciu integrat de bug bounty dedicat organizațiilor.

Bug bounty constă în utilizarea abilităților unor cercetători, experți și hackeri etici, selectați conform unui protocol precis, pentru a căuta vulnerabilități într-o aplicație sau sistem. Introdusă pentru prima dată în 1995, această abordare reprezintă continuarea logică și complementară a testelor de penetrare pentru detectarea continuă a vulnerabilităților de securitate dintr-o organizație.

Combinând platforma Intigriti cu serviciile de securitate cibernetică ale Atos, clienții vor avea acces la o abordare mai simplă și mai amănunțită a proceselor de detectare și remediere a vulnerabilităților. Consultanții Atos vor sprijini organizația clientului pe tot parcursul creării și gestionării programelor bug bounty, oferind mai multe servicii esențiale, cum ar fi audit, teste de penetrare, analiza rapoartelor platformei, clasificarea vulnerabilităților, monitorizare, remediere și detectare gestionată, precum și servicii de răspuns.

Parteneriatul extinde expertiza și serviciile Atos în testarea vulnerabilității pe piețele private și publice din întreaga lume. De asemenea, permite Intigriti să își extindă prezența pe o piață franceză foarte competitivă și să își mărească vizibilitatea internațională prin valorificarea prezenței mondiale a Atos.Urmărește-ne și pe Google NEWS