Cadouri experiențiale reinventate pentru a fi consumate de acasă

Dacă suntem nevoiți să stăm în casă, asta nu înseamnă că nu-i puteam face fericiți pe cei dragi. Platfoma Complice.ro s-a adaptat situației și a creat o secțiune specială de cadouri experiențiale ce pot fi consumate de acasă.

Noile experiențe online fac parte din categoriile cele mai populare de cadouri experiențiale care în mod tradițional se desfășoară offline – gourmet, mistery, dezvoltare personală. Acestea au fost readaptate contextului social actual și vin cu o abordare nouă, accesibilă.

De la ateliere private de gătit, cursuri de automachiaj, îngrijire facială sau stil, până la escape rooms în propria sufragerie sau cursuri de parenting, întâlniri inspiraționale cu Andrei Roșu și chiar degustări de vin ori cursuri de caligrafie – toate aceste experiențe au fost gândite astfel încât să ofere relaxarea și deconectarea de care este nevoie mai ales atunci când mobilitatea și interacțiunea sociale sunt limitate.

VEZI ce venituri a avut Complice anul trecut!

Noile pachete sunt accesibile de oriunde, atât în țară, cât și din străinătate, atât timp cât beneficiarul dispunde de o conexiune la internet, cele mai multe fiind desfășurate live prin intermediul platformelor de streaming specifice.

Complice a adaptat și portofoliul de experiențe din segmentul B2B astfel încât companiile să poată mențină chiar și în condițiile de lucru de acasă relațiile sociale între echipe și o grijă autentică pentru starea de bine a angajaților. Astfel, pachetele conțin diferite ateliere și workshopuri  de degustări sau live cooking, de relaxare, de parenting      sau coaching cu membrii aceluiași departament.