CESAROM: Investiție de 1 milion de lei într-un nou showroom în București

Producătorul local de plăci ceramice Lasselsberger Ceramics România anunță începerea lucrărilor pentru deschiderea unui nou showroom CESAROM în București. Investiția estimată pentru amenajarea noului spațiu de expunere se ridică la aproximativ 1 milion lei și coincide cu aniversarea a 60 de ani de existență pe piața locală a brandului.  

Potrivit reprezentanților companiei, noul showroom CESAROM va avea o suprafață totală de aproximativ 150 mp  și va fi situat pe Șoseaua Mihai Bravu nr. 12 din București.  Deschiderea oficială este anunțată de CESAROM pentru luna septembrie.  

„Prin deschiderea noului showroom CESAROM în Capitală ne dorim să oferim românilor un nou concept de prezentare si vânzare a plăcilor ceramice, astfel încât să aibă posibilitatea să aleagă cât mai ușor și cu îndrumare de specialitate gresia, faianța și decorurile ceramice. S-au dus vremurile potrivirilor perfecte. Trăim vremuri provocatoare cu atât de multe texturi, culori și nuanțe disponibile. Mixăm deja mobilier sau țesături. De ce să nu mixăm și să asortăm și plăcile ceramice CESAROM? Gama largă de soluții ceramice încurajează încălcarea regulilor prin mixarea plăcilor din colecții diferite, a declarat Andreea Bodola, Director Marketing al Lasselsberger Ceramics România 

„Credem că este de mult așteptat un astfel de concept de expunere pe piața din București și, totodată, de interacțiune cu specialiștii CESAROM, iar noul showroom se înscrie în obiectivele strategice pe care ni le propunem pentru acest an”, a  declarat Petrișor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România. 

În cadrul showroomului, clienții vor beneficia de consultanță, servicii de livrare la domiciliu, soluții complete adaptate perfect stilului, nevoilor și funcționalității spațiilor de amenajat.