Îți plac motoarele, haide weekendul acesta pe circuitul TCS Racing Park de la Ciolpani!

Print Friendly, PDF & Email

Cei mai buni piloți din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia și România vor face spectacol total pe circuitul TCS Racing Park. Etapele finale din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross au loc pe 5 și 6 octombrie. Accesul este liber!

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI Cum să rezolvi un cub Rubik în 8 pași simpli!

Cluburile Top Cross TCS și Dual Racing Team vor organiza, în primul weekend din octombrie, ultimele etape din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross la care vor participa cei mai buni piloți din Bulgaria, Grecia, Moldova, Serbia, Turcia și România.

În etapele finale ale celor mai importante competiții de motocross diin regiune vor participa peste 120 de sportiivi pregătiți să se lupte pentru titlurile naționale și estt europene la clasele 50 cmc, 65 cmc, 85 cmc, MX2 juniori, MX2, MX1, veterani și amatori.

Cei mai buni piloți din România vor concura împotriva celor mai buni piloți din regiune și sper să vedem cât mai mulți sportivi români pe podium. Ne pregătim intens pentru cele două competiții și sunt sigur că va fi un spectacol total pe pistă în lupta pentru titlurile naționale și est europene. TCS Racing Park este unul dintre cele mai spectaculoase circuite din regiune și sunt încântat că vom avea din nou evenimente de top aici – Adrian Răduță, managerul clubului Top Cross TCS, organizatorul evenimentului

Conceput de Greg Atkins, cel mai cunoscut designer de circuit la nivel mondial, TCS RACING Park a găzduit cu succes etape din Campionat Mondial de Motocross (clasa MX3) și Campionatul Mondial de Motocross cu ataș și estee perfect pentru cele mai importante competiții de motocross organizate anul acesta în România.

Adrenalină, dueluri roată la roată, depășiri spectaculoase și sărituri incredibile în etapele finale din Campionatul Est European de Motocross și Campionatul Național de Motocross, programate pe 5 și 6 octombrie la Ciolpani, pe circuitul TCS Racing Park. Accesul publicului este liber, iar programul în fiecare zi de competiție începe la ora 10:00.

Programul evenimentuluiUrmărește-ne și pe Google NEWS