EXCLUSIV: City Grill va opera locații 5 to Go, Brioche Dorée și Gloria Jeans în Aeroportul Otopeni
Grupul City Grill, unul dintre cele mai importante grupuri de restaurante din România, a ajuns la 20 de ani de activitate pe piața locală, 24 de restaurante și peste 1000 de angajați. Grupul are în portofoliu 10 branduri, opt dintre ele aparțin companiei, celelalte două sunt operate sub licență.
Într-un interviu recent acordat Digital Business, Daniel Mischie, CEO City Grill Group, anunță că au fost achiziționate francizele și grupul va opera în curând locații 5 to Go, Brioche Dorée și Gloria Jeans pe Aeroportul Otopeni, în Terminalul Plecări: “există un nou brand în lucru și, în același timp, grupul City Grill, având în vedere dezvoltarea de pe aeroport, a francizat Gloria Jeans Coffee, Brioche Dorée și 5 To Go. Adică avem franciză pentru două locații Gloria Jeans, două locații Brioche Dorée și pentru două locații 5 To Go. Deci, practic, vom opera și locații sub aceste branduri“, a declarat managerul City Grill.
Una dintre firmele din grupul City Grill, City Cafe Express, a fost desemnată câștigătoare a licitației pentru spațiile comerciale de pe aeroportul Otopeni de la finalul anului trecut. Conform datelor furnizate de Compania Națională Aeroporturi București la solicitarea Ziarului Financiar, “City Cafe Express face parte dintr-o asociere de firme pentru un segment comercial. Licitațiile au fost organizate pe mai multe categorii, inclusiv duty free, alimentație publică (împărțită în două pachete), automate de vending și schimb valutar. City Cafe Express a obținut un contract în cadrul unei asocieri de companii cu PVP Tasty Food și Albert Fast Delivery, care au avut venituri de 1 milion și, respectiv, 2 milioane de lei în 2022, conform informațiilor de la Ministerul Finanțelor”, scrie Ziarul Financiar.
City Grill va deschide restaurantul Cerbul Carpatin din Brașov cel mai probabil la final de 2024
City Grill va deschide cel mai probabil la finalul anului acesta noua locație Cerbul Capatin din Brașov, spune Daniel Mischie. Compania a investit până în prezent 300,000 de euro în restaurantul de sub Tâmpa, urmând să mai aloce încă 500,000 euro până la finalizare, spune Mischie: “în Brașov avem un contract de închiriere pentru Cerbul Carpatin, care este în derulare și suntem în partea de amenajare. Suntem destul de avansați, am avut o sincopă în ceea ce privește derularea procesului de amenajare, dar acum suntem iarăși on-track și sperăm ca anul acesta sau la începutul anului viitor locația să fie deschisă și pentru public”
De asemenea, grupul are bugetat și un restaurant în Cluj-Napoca, despre care managerul City Grill spune că este un proiect special, iar investiția se ridică la ordinul milioanelor de euro.
Pentru anul 2024, grupul și-a bugetat investiții totale de 20 milioane de euro, bani ce vor fi alocați pentru achiziții de restaurante, branduri noi și deschiderea de noi locații: “pentru anul acesta, grupul City Grill are alocate 20 milioane de euro atât pentru investițiile tip ground field, adică achiziții de restaurante, brand-uri, cât și pentru investiții deep greenfield (n.r. deschiderea de noi locații de la zero), atât pe restaurante, cât și pe hoteluri“, a declarat Daniel Mischie.
Urmărește-ne și pe Google NEWS