Compania de utilități Veolia a ales Atos pentru securizarea mediului de lucru în cloud

Print Friendly, PDF & Email

Atos a fost ales de compania de utilități Veolia pentru a dezvolta un spațiu sigur în cloud utilizând suita de soluții colaborative G Suite a Google Cloud.

Odată implementat, spațiul controlat va permite angajaților Veolia să își administreze în siguranță documentele într-un mediu colaborativ sigur, bazat pe cloud, beneficiind de  capabilitățile de user experience ale soluțiilor G Suite.

Cu această ofertă unică de tipul “as a Service”, Atos pune la dispoziție toată expertiza sa în securitate cibernetică pentru a satisface cerințele de securitate și administrare de date a companiei Veolia, livrând următoarele soluții și servicii:

  • Atos Trustway pentru controlul cheilor de acces criptate;
  • Atos Evidian pentru gestionarea accesului și identității;
  • O selecție de produse de securitate cibernetică din partea partenerilor Atos;
  • Un Centru Operațional de Securitate (SOC) cu capabilități de monitorizare 24/7;
  • Servicii de suport de nivel 1,2 și 3;
  • Instruirea utilizatorilor cheie ai serviciului.

“Această soluție unică, dezvoltată în colaborare cu Atos, ne va permite să finalizăm cu succes programul nostru de migrare SATAWAD către medii G Suite și Chromebook, utilizând o ofertă personalizată, perfect adaptată nevoilor noastre de a controla anumite tipuri de date cu un nivel optim de securitate”, a declarat Eric Haza, Director of Legal Affairs și membru în Comitetul Executiv al Veolia.

“În calitate de partener de încredere, Atos permite companiei Veolia să beneficieze din plin de cele mai bune soluții colaborative G Suite. Ne mândrim că putem contribui la creionarea unui mediu de lucru colaborativ sigur și controlat”, a menționat Eric Grall, SEVP Global Operations în cadrul Atos.

Pentru mai multe informații despre soluțiile de securitate cibernetică și securitate în cloud ale Atos, dar și viziunea Atos pentru securitatea globală, vizitați www.atos.com.

A patra ediție a conferinței Atos Technology Days a avut loc în cadrul evenimentului Viva Tech, care a adunat peste 100.000 de participanți, printre care lideri în tehnologie și startup-uri din întreaga lume, pentru a celebra inovația.  Urmărește-ne și pe Google NEWS