Timișorenii de la Contakt lansează propriul brand de accesorii pentru telefoane, Mobico

Retailerul Contakt anunță lansarea Mobico – brand propriu de accesorii (huse și folii de protecție) pentru telefoanele mobile. În primul an de la lansare, compania estimează că noul brand va genera peste 10% din cifra de afaceri și un volum de aprox. 200.000 de produse vândute.

Contakt a ajuns la 200 de unități în România, 18 fiind deschise în plină pandemie de coronavirus!

Mobico se adresează segmentului de piață mediu și mediu-superior, cu prețuri începând de la 39,99 lei. În prezent, portofoliul Mobico cuprinde 6 tipuri de huse și 3 tipuri de folii de protecție pentru cele mai populare modele de telefoane, însumând peste 130 de unități de produs, urmând ca până la finalul anului să numere circa 200 de produse.

Potrivit reprezentanților companiei, produsele brandului Mobico sunt disponibile atât în rețeaua unităților Contakt, cât și online, pe site-ul companiei, urmând să fie comercializate și de alți parteneri din rețeaua de distribuție a retailerului.

Creștere de peste 60% a portofoliului de produse anul acesta, comparativ cu 2019

În ultimele trei luni, retailerul român a introdus în portofoliul propriu 23 de branduri noi, iar până la finalul anului reprezentanții companiei estimează ca se vor alătura încă 8 branduri cu renume. Astfel, portofoliul de produse Contakt a înregistrat o creștere de peste 60% în primele nouă luni ale anului, comparativ cu aceeași perioadă din 2019.