Coronavirus: Aplicație de comunicare cu angajații pe timp de criză disponibilă gratuit pentru companiile românești

Nemții de la Staffbase, start-up lansat în 2014, alături de partenerul local de implementare Exploratist, lansează și în România varianta Staffbase Now, un canal sigur și targetat de comunicare cu angajații pe timp de criză. Aplicația este disponibilă gratuit până pe 30 iunie, iar durata implementării este de 24 ore, platforma devinind disponibilă angajaților companiei în 3 zile.

Numărul de cititori ai conținutului din cadrul aplicațiilor personalizate Staffbase a crescut cu 74% odată cu începutul crizei de sănătate globală, în timp ce numărul de utilizatori noi a crescut de la 100 pe săptămana la 100 pe oră. Este o dovadă a faptului că, în special în vremuri tulburi, comunicarea este ceea ce ține oamenii uniți în cadrul companiilor – Silviu Petran, Managing Partner Exploratist

Staffbase Now permite transmiterea de informații și știri din surse sigure, răspunsuri pentru eventualele întrebări ale angajaților, propagarea rapidă a informațiilor din organizație și managementul situațiilor de criză. Aplicația centralizează protocoalele și asigură informare în timp real, ține la curent angajații prin notificări și canale de feedback și integrează conținutul deja existent pe alte canale de comunicare.

După 15 zile de la implementare, aplicația Staffbase Now branduită cu identitatea vizuală a organizației devine disponibilă în App Stores. Din aplicație se pot trimite push notifications către întreaga organizație sau către echipe regionale, pentru maximizarea relevanței și interacțiunii, precum și optimizarea comunicării interne.

Tranziția către aplicația completă Employee App, soluția dezvoltată de Staffbase pentru employee experience și folosită de mii de companii din lume, se poate realiza foarte simplu, odată ce angajații sunt deja obișnuiți cu un canal digitalizat de comunicare internă prin Staffbase Now.

Fondată în Chemnitz, Germania, în 2014, cu peste 200 de angajați în 7 locații în prezent, inclusiv un sediu central din New York, Staffbase este o aplicație concepută pentru a scuti angajații de utilizarea emailului pentru comunicări ce cuprind informații sau procese interne ale companiei. Creată inițial pentru dispozitivele mobile, aplicația s-a extins acum pentru a include suport și pentru desktop. Startup-ul a atras până acum investiții de peste 35 de milioane de dolari, conform platformei Techcrunch.

CITEȘTE ȘI Un startup danez ajută gratuit fermierii români să-și vândă produsele mai ușor în UE