Coronavirus: Românii de la Magnetic IT Services oferă suport IT gratuit producătorilor de echipamente medicale

Print Friendly, PDF & Email

Sprijinul este acordat companiilor care și-au schimbat activitatea pentru a produce în această perioadă de criză dezinfectanți, izolete, măști, echipamente medicale sau tratamente împotriva Covid-19. Concret, Magnetic va oferi suport pentru tot ceea ce înseamnă infrastructura lor IT: servere, echipamente de rețea, stații de lucru, securitate, etc. 

În plus, firma va oferi și consultanță, suport și externalizare IT, remote, infrastructură critică și helpdesk. Aceste servicii nu presupun efort suplimentar din partea societăților vizate și nici deplasări sau contact direct între echipe. Totul se va face la distanță prin metode electronice.

Lor li se alătură Binbox, furnizor de servicii de cloud, care pune la dispoziția acestor companii și servere virtuale (VPS) pe platformele Microsoft Azure Stack și VMW. Acestea permit stocarea, într-un cloud privat, de aplicații, email-uri sau alte date, cu respectarea celor mai stricte reguli privind suveranitatea datelor.

Pentru a beneficia de oferta Magnetic IT Services în mod gratuit în perioada de criză este suficient ca respectivele companii sa ia legătura cu unul dintre reprezentanții societății la adresa de email sustinemromania@magnetic-it.com sau numărul de telefon 031.005.19.39.

Și gigantul SAP oferă soluții software gratuite în această perioadă pentru companii, spitale și instituții. Citește mai multe AICI.Urmărește-ne și pe Google NEWS