Cosmetizarea digitală a gigantului Revlon

Print Friendly, PDF & Email

În lumea cosmeticelor, unul dintre cele mai răsunătoare nume este Revlon – brand cu tradiție, fondat în 1932 și prezent în peste 150 de țări, inclusiv în România. Gigantul american a înregistrat anul trecut o creștere de 40% a vânzărilor online și continuă să investească în acest segement, sporidu-și capabilitățile digitale prin implementarea noului pachet RISE with SAP.

Conform directorului IT Revlon – Jose Urquijo „pachetul RISE with SAP va crea numeroase oportunități pentru Revlon de a-și accelera transformarea digitală prin modernizare infrastructurii back-office și a aplicațiilor, reducând costul total de deținere – TCO”.

Unul dintre obiectivele pe care Revlon și le-a setat prin această mutare este accelerarea migrării strategice către cloud. Utilizând RISE with SAP, compania intenționează să-și consolideze infrastructura digitală, ceea ce va ajuta operațiunile ecommerce să devină mai agile și mai inovatoare. Revlon intenționează și să folosească soluția SAP Analytics Cloud pentru a integra algoritmi de analiză pedictivă de date în procesele de business.

Lansat la începutul acestui an și oferit pe bază de abonament, pachetul RISE with SAP integrează SLA, partea operațională și asistență. Denumit și serviciu de concierge pentru afaceri, RISE with SAP oferă clienților aflați în orice etapă a transformării digitale un mod complet nou de reconfigurare a proceselor prin tehnologii inteligente, pentru a obține rezultate superioare în business.

Noul pachet SAP a ajuns și în România, HABAU S.R.L. România fiind primul client din Europa Centrală și de Est care adoptă RISE with SAP pentru optimizarea proceselor de business.

HABAU S.R.L., reprezentanța locală a grupului austriac Habau Group, execută lucrări de instalații și montaj de conducte pentru distribuție și transport gaz, produse petroliere, stații de comprimare, lucrări de proiectare și supervizare. Printre cei mai importanți clienți se numără OMV Petrom, Transgaz și Romgaz.Urmărește-ne și pe Google NEWS