Coworking București: Nod makerspace oferă 16 spații gratuite de lucru

Print Friendly, PDF & Email

Nod makerspace din București, ecosistem al oamenilor creativi și spațiu de coworking, invită antreprenorii și freelancerii să lucreze gratuit în prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud Est – MATER.

Decizia vine în sprijinul celor care au nevoie de un mediu de lucru pentru a-și continua activitatea și pentru a-și dezvolta proiectele.

Programul “Work from MATER” își propune să sprijine freelancerii și micii antreprenori în această perioadă dificilă din punct de vedere economic prin oferirea de spații de coworking în București, într-un mediu creativ, o bibliotecă cu diferite materiale din întreaga lume.

În plus, cei care vor fi selectați se vor alătura unei comunități de profesioniști din diverse domenii cum ar fi graphic design, arhitectură, sculptură, IT, tech, branding, PR & marketing și multe altele. Un video al bibliotecii MATER amenajată ca spațiu de lucru poate fi vizionat mai jos:

Pentru că locurile sunt limitate, echipa Nod makerspace a pus la dispoziție pe site https://nodmakerspace.ro/new_coworking/ procedura de înscriere care constă în completarea unui formular.

Ulterior, echipa Nod makerspace va face o selecție și îi va anunța pe cei care merg în etapa următoare – un interviu scurt online în care fiecare va avea ocazia să-și motiveze alegerea de a face parte din comunitatea Nod makerspace și nevoia pentru spațiul de lucru gratuit.

Cei 16 profesioniști care vor intra în comunitate începând cu 1 iunie vor avea acces gratuit la o masă fixă și internet wifi pe o perioadă pe care o vor stabili împreună în cadrul interviului, acces la comunitatea Nod, și posibilitatea de a oferi skill-uri sau a primi mentorat de la comunitatea Nod.

La nici o lună de la lansarea Make for Romania, o inițiativă cu impact social a Asociației Nod makerspace, menită să creeze o comunitate națională de makeri în România căreia să-i faciliteze accesul la toate resursele necesare creării de produs și proiect – de la faza de idee la și până la finalizare, Nod makerspace vine cu o nouă inițiativă să sprijine profesioniștii români afectați economic de perioada de izolare.

Un startup și-a concediat 406 angajați în 2 minute după ce i-a păcălit să participe la un webinarUrmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Coworking București: Nod makerspace oferă 16 spații gratuite de lucru”

Comments are closed.