CT BUS, operatorul de transport public din Constanța, rulează SAP S/4HANA

Print Friendly, PDF & Email

Operatorul de transport public al Municipiului Constanța, CT BUS SA, implementează soluția SAP S/4HANA în vederea transparentizării cheltuielilor interne și îmbunătățirii procesului de raportare, se arată într-un comunicat de presă. În 2018, CT BUS a transportat peste 20 de milioane de pasageri, fiind declarată cea mai performantă companie de transport public din România în anul respectiv de revista Tranzit.

S/4HANA este un sistem ERP utilizat de peste 14.500 de clienți la nivel global. Conform reprezentanților companiei, soluția va ajuta CT BUS să asigure transparență în cheltuirea banilor publici, creșterea imaginii companiei, îmbunătățirea relației cu salariații și cu Primăria Municipiului Constanța – acționarul unic – prin transparentizarea costurilor de funcționare.

CITEȘTE ȘI:

E.ON va rula SAP S/4HANA pentru standardizarea proceselor de facturare

Parlamentul European rulează SAP S/4HANA. Contract de 68 mil EURO

“Migrarea către un sistem inteligent ERP este un pas important pentru CT BUS în îndeplinirea obiectivului de a deveni o companie eficientă și de a oferi călătorilor un transport modern, la standarde europene. Soluția SAP S/4HANA ne va ajuta să ne optimizăm procesele de funcționare în multiple departamente, astfel încât să putem continua dezvoltarea rețelei de transport din Constanța”, a adăugat Bogdan Niță, Director General CT BUS SA.

CT BUS, cu o flotă de peste 200 autobuze și 700 de angajați va utiliza sistemul SAP S/4AHANA pentru a-și optimiza departamentele de contabilitate, vânzări, aprovizionare, exploatare și întreținere parc auto, resurse umane și salarizare.

SAP atacă piața europeană de transport rutier prin integrarea serviciilor startup-ului german InstaFreight

“SAP S/4HANA constituie baza pentru accelerarea performanței prin digitalizare, fie că e vorba de companii sau instituții publice. Beneficiind de cele mai noi tehnologii, CT BUS va putea să își gestioneze resursele într-un mod mult mai eficient pentru îndeplinirea misiunii de a oferi cele mai bune servicii cetățenilor pe care îi deservește”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

“În cadrul proiectului de implementare SAP S/4HANA la CT BUS am întâlnit cea mai entuziastă și implicată echipă din proiectele noastre în sectorul public. Am simțit o colaborare și o deschidere totale și am reușit să implementăm chiar și cele mai elaborate procese, cum ar fi cel de plată salarii șoferi și întreținerea parcului auto. Am reușit să obținem un sistem ERP personalizat pe nevoile companiei”, a menționat Razvan Gîdei, General Manager, Red Point Software Solutions, partenerul SAP care a reușit implementarea sistemului în 12 luni.Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “CT BUS, operatorul de transport public din Constanța, rulează SAP S/4HANA”

Comments are closed.