Cum a ajutat SAP un client să achiziționeze 500 de paturi de spital în 30 de minute

Print Friendly, PDF & Email

Marți după-amiază, Heath Layfield, Chief Digital Officer la Ram Tool and Supply, căuta 500 de paturi pentru un spital temporar pe care compania sa, firmă de construcții cu sediul în Alabama, îl construia în afara orașului New York pentru a trata pacienții cu coronavirus.

Fiind vorba despre un produs la mare căutare în această perioadă, Layfield nu și-a făcut speranțe prea mari când a apelat la cunoștința sa, Richard Primm, sales vice president în cadrul SAP. Nici Primm, care credea că îi va lua cel puțin 3 luni să găsească 500 de paturi de spital, conform Business Insider.

Totuși, în jumătate de oră, Primm a reușit să găsească un furnizor pe platforma SAP Ariba Discovery, chiar în SUA, care să poată trimite cele 500 de paturi de spital în câteva zile. Furnizorul, o companie de echipamente medicale din Carolina de Nord, și cumpărătorul, firma de construcții, au bătut palma, urmând ca luni, 30 martie, transportul să sosească pe șantier.

Marketplace-ul SAP Ariba Discovery este disponibil gratuit în această perioadă, citește mai multe aici.

Puterea platformelor digitale în vreme de criză

Povestea de mai sus este doar un exemplu despre cum tehnologia devine indispensabilă în vremuri de criză. Doclandia, un startup românesc, pune la dispoziție platforma sa digitală de telemedicină Ministerului Sănătății pentru ca medicii să poată oferi consultații de la distanță pacienților, eliberând astfel spitalele și specialiștii pentru a se concentra pe combaterea noului coronavirus.

Tot SAP a anunțat că oferă gratuit soluții digitale pentru companii, autorități publice și instituții de învățământ. Soluțiile vor ajuta pe de-o parte companiile și angajații să facă față impactului muncii de la distanță, iar pe de altă parte autoritățile, prin facilitarea pre-screening-ului de Covid-19, identificând cetățenii cu risc ridicat și îndreptându-i către resursele adecvate. Instituțiile de învățământ pot utiliza, de asemenea, acest software gratuit pentru a se asigura că elevii, studenții și profesorii sunt sănătoși și pregătiți pentru a continua cursurile online într-un mod eficient.

Un alt startup local, Frisbo, se oferă să transporte gratuit marfa magazinelor în depozite sigure, în vederea mutării cât mai rapide și economice a vânzărilor în online, pentru a asigura continuarea operațiunilor.Urmărește-ne și pe Google NEWS

One Reply to “Cum a ajutat SAP un client să achiziționeze 500 de paturi de spital în 30 de minute”

Comments are closed.