Cum poți afla rapid gradul de digitalizare a companiei tale

Softlead, primul marketplace dedicat aplicațiilor software din România, anunță lansarea Softlead Biz, instrument care măsoară gradul de digitalizare a companiilor. Acesta folosește date furnizate de utilizator despre volumul de activități, procesele interne, precum și tipurile de aplicații software pe care organizația le folosește în prezent.

CITEȘTE ȘI Românii de la Softlead au înregistrat lead-uri în valoare de peste 1 mil euro în primele 4 luni din 2020

Orice reprezentant al unei companii poate parcurge aplicația Softlead Biz, prin completarea informațiilor solicitate, la finalul procesului primind un raport complet al gradului de digitalizare pentru întreaga companie, precum și pentru cele mai importante departamente ale acesteia.

Raportul conține și recomandări de soluții, instrumente și module software, estimări ale bugetelor pentru suita de aplicații necesare, fluxul de etape parcurse în procesul de achiziție și alte sugestii utile în procesul decizional privind digitalizarea companiei.

Raportul rezultat din aplicația Softlead Biz este primul pas către conștientizarea oportunității de creștere și dezvoltare a unei companii prin implementarea aplicațiilor software potrivite. Vom traversa o perioadă atipică, după ce am trecut prin una ce ne-a scos din zona de confort, așadar eficientizarea și productivitatea echipelor sunt obiective reale și de maxim interes, iar prin aplicații software alese și implementate corect acestea pot fi îndeplinite cu succes – Alexandra Roată, Managing Partner Softlead (foto)

VEZI ȘI Specialiștii Softlead oferă GRATUIT servicii de audit pentru firmele care vor să se digitalizeze