Cum să-l faci pe copilul tău să fie nerăbdător să citească – pachetul lunar cu cărți surpriză

Print Friendly, PDF & Email

“Studiile în domeniu care ne confirmă de fiecare dată că expunerea timpurie a copiilor la lectură ajută la dezvoltarea vocabularului, creativității și logicii” spune Florentina Ion, fondatoarea editurii Didactica Publishing House, companie care a lansat astăzi două abonamente de cărți pentru copii.

Împărțite pe grupe de vârstă și având ca focus dezvoltarea unor abilități punctuale, abonamentele presupun livrarea lunară a unui pachet ce conține cărți, jocuri și activități selectate de specialiști în educația și dezvoltarea copilului. Noul produs DPH vine în întâmpinarea părinților care doresc să ofere celor mici ocazia de a explora lumea, dar și pe sine, prin activități interactive, adaptate fiecarei categorii de vârstă.

Dezvoltarea cognitivă, a vocabularului și abilităților de comunicare, a gândirii logice, a creativității și imaginației, explorarea sinelui și a emoțiilor, sunt câteva dintre abilitățile pe care specialiștii le-au urmărit în crearea celor două categorii de abonamente de cărți pentru copii. Totodată, pachetele vizează și formarea unei baze solide de cunoștințe explorând, cu ajutorul poveștilor și materialelor educaționale, noțiuni de geografie, botanică, zoologie, matematică și inițierea în limbile străine.

Fiecare pachet este construit astfel încât copiii să redescopere constant bucuria lecturii și a învățării, prin cărți și activități interactive, ce pot fi făcute atât individual, cât și împreună cu părinții. Acesta va conține titluri consacrate din portofoliul DPH, dar și unele noi, fiind pachete dinamice și adaptate fiecărei teme lunare, anunță compania.

Abonamentele vizează copiii cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani și costă 280 lei varianta de abonament pentru trei luni, respectiv 499 lei cea pentru 6 luni. Reducerea medie față de prețul cărților achiziționate separat este de 40-50%. Ambele variante de abonamente beneficiază de transport gratuit, pachetele fiind livrate între 1 și 15 ale fiecărei luni.

Am preferat împărțirea abonamentelor pe grupe apropiate de vârstă deoarece salturile cognitive în primii ani de viață sunt foarte mari. Activitățile pentru 3 ani se potrivesc celor de 4 ani, dar copiii de 4 ani și jumătate pot fi într-o altă etapă. De aceea, părinții se pot orienta fie pentru abonamentul de 3-4 ani, fie pentru cel de 4-5 ani, în funcție de dezvoltarea copilului – Florentina Ion

Mai multe detalii despre abonamente, variantele de preț și categoriile de vârstă aici.Urmărește-ne și pe Google NEWS