De unde cumperi stații de încărcare mașini electrice pentru acasă

Print Friendly, PDF & Email

Porsche România a anunțat de curând că a intrat pe piața stațiilor de încărcare a mașinilor electrice, prin marca MOON, iar prețurile pentru cele casnice încep de la 807 de euro.

Reprezentanții Porsche România estimează că vor livra clienților 250 de stații de încarcare de uz casnic și 30 de stații de mare putere până la sfârșitul anului.

Comenzile pentru produsele MOON pot fi plasate online. De asemenea, produsele sunt disponibile ca accesorii la oricare dintre distribuitorii Porsche România. Pentru stații de încărcare de mare putere o echipă dedicată va oferi consultanța și asistența necesară în alegerea modelului potrivit și instalarea acestuia, eventual conectarea la un sistem de producere a energiei din surse regenerabile.

În afară de MOON, îți mai poți cumpăra stații de încărcare și de la VOLT, unde prețurile încep de la 700 de euro. Cei de la Enel au lansat divizia Enel X care oferă soluții de încărcare pentru mașini electrice, iar modelul entry level costă 695 de euro, la care se adaugă taxele de livrare.

CITEȘTE ȘI Cu banii din amenda Volkswagen, americanii își construiesc o rețea națională de stații de încarcare pentru mașinile electrice

Clujenii de la ev-mag.ro au o gamă largă de modele de stații de încărcare și accesorii, cea mai ieftină stație costă 570 de euro. Aldra din Brașov are patru modele pentru uz casnic, însă nu au prețurile afițate pe site, ci trebuie să completezi un formular de solicitare.

De asemenea, eMAG are listate câteva zeci de modele de stații de încărcare, prețurile încep de la 415 euro pentru o unitate de 7.2KW și 32A, iar cea mai scumpă stație pentru acasă ajunge la 1.250 de euro.Urmărește-ne și pe Google NEWS