Cursuri și traininguri live GRATUITE de Data Science, Machine Learning, Advanced Analytics

Print Friendly, PDF & Email

Americanii de la SAS oferă acces gratuit la platforma de e-learning până la finalul lunii aprilie tuturor celor interesați de Data Science, Machine Learning, Advanced Analytics.

CITEȘTE ȘI Inteligență românească pentru proiecte europene de importanță critică

Materialele disponibile gratuit includ 4 cursuri pentru profesioniștii Data Curation, 9 cursuri de Advanced Analytics și 5 cursuri de Inteligență Artificială și Machine Learning. Ele nu sunt destinate începătorilor, însă cei care activează în industrie și au anumite cunoștințe tehnice vor putea găsi informații din domeniile de interes și pot aprofunda subiectele și specializările preferate. Pentru cei care preferă o experiență de învățare ghidată, abonamentul gratuit la programul de e-learning SAS oferă informații specifice din companie și industrie, fiind potrivit pentru diferite niveluri de expertiză.

CITEȘTE ȘI Ce este deepfake, fenomenul pentru care poți face până la 5 ani de închisoare în România

Toate abonamentele vor fi disponibile gratuit până la sfârșitul lunii aprilie 2020, iar utilizatorii înregistrați vor primi informații și actualizări de la SAS cu privire la seminariile și sesiunilele online la care pot participa. Nu există restricții în ceea ce privește numărul de lecții la care se poate înregistra o persoană, însă, din cauza numărului limitat de locuri, un utilizator poate participa la un singur web-trainig live.Urmărește-ne și pe Google NEWS