Dacă LUGU LUGU și FUSTIȚE CU LUMINIȚE pot vinde online, poți și tu!

Da, Lugu Lugu și Fustițe cu luminițe chiar există! Sunt două dintre magazinele online din portofoliul startup-ului românesc de curierat BeeFast, care a avut prima comandă de livrare la sfârșitul lui octombrie 2019.

Cei 4 antreprenori din spatele startup-ului au plecat la drum cu un obiectiv, să facă din platforma lor prima soluție de livrări eco-friendly din București, folosind doar biciclete – normale și electrice – și trotinete electrice.  Criza COVID-19 i-a determinat pe tinerii antreprenori să apese pedala de accelerație și să adopte o viziune mai largă a businessului, și anume generarea unei infrastructuri pentru economia digitală. Concret, BeeFast oferă acum o soluție rapidă de mutare a afacerilor offline în online, cu sistem integrat de plată și livrare a comenzilor.

Și promit că o fac în 24 de ore!

Folosim Shopify pentru a construi un shop online, iar aici integrăm API-ul BeeFast astfel încât în 24 de ore clientul dispune de un sistem funcțional și activ de comenzi și livrare, inclusiv sistem de plată. Asigurăm această implementare gratuit – Cristian Grozea co-fondator BeeFast

VEZI ȘI Cum și-a concediat un startup 406 angajați în 2 minute după ce i-a păcălit să participe la un webinar

BeeFast se adresează în general afacerilor care comercializează bunuri de larg consum – de la alimente, până la obiecte de îmbrăcăminte, bijuterii și accesorii, produse de igienă sau de sănătate -, dar și restaurantelor, un segment de piață forțat să digitalizeze rapid în contextul epidemiologic actual. Printre clienții platformei de livrare rapidă se numără deja Grupul City Grill, Taverna Racilor, lanțul de restaurante Japanos, Berea TNR, Ohvăz, Grain de Sel, Dose Café, Obor21, dar și magazine precum Lugu Lugu (produse de igienă și sănătate) sau Fustițe cu luminițe (îmbrăcăminte pentru copii).

Și persoanelor fizice pot trimite colete sau documente rapid, folosind platforma my.beefast.ro. Momentan, BeeFast este disponibil în București, însă fondatorii au primit solicitări și au în vedere extinderii la nivel național, cu prioritate în Cluj-Napoca și Constanța.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA ȘI CE Măsuri a implementat de FREE NOW pentru a proteja șoferii și pasagerii

One Reply to “Dacă LUGU LUGU și FUSTIȚE CU LUMINIȚE pot vinde online, poți și tu!”

Comments are closed.