Dacă te pasionează domeniul mobilității, trebuie să participi la evenimentul Connect IT de miercuri

Print Friendly, PDF & Email

Endava organizează o nouă ediție Connect IT ce va avea ca temă principală „mobilitatea”, subiect ce a căpătat un interes deosebit în ultimii ani și promite să schimbe viitorul societății așa cum o cunoaștem.

Let’s talk Mobility se va desfășura online, miercuri, 28 octombrie, de la ora 18:00 și are doi invitați speciali – Pascal Binkert, Director Strategie Digitală Automotive în cadrul Endava și Alexandru Galea, Frontend Developer la TAZZ by eMag. Cei interesați se pot înscrie gratuit aici.

Pascal Binkert, în prezent Director Strategie Digitală Automotive la Endava, a ocupat anterior funcția de Global Product Manager pentru Tiguan, în cadrul Volkswagen. Prima sa experiență cu mediul Agile, respectiv dezvoltarea de aplicații IT, a avut loc în perioada în care a lucrat pentru departamentul Product Management din Volkswagen. În cadrul evenimentului Let’s talk Mobility, Pascal Binkert va vorbi despre transformarea digitală în industria automotive, cu focus pe zona de business, și își propune să arate cum centrarea pe client și analiza datelor schimbă conceptul de „business” așa cum îl cunoaștem.

Alexandru Galea, în prezent Frontend Developer la TAZZ by eMag, a lucrat anterior, timp de trei ani, în cadrul unei companii locale de automotive, unde a coordonat o echipă, parte a unui program intern care vizează maturizarea ideilor de inovație pana la stadiul de MVP (Minimum Viable Product), cu ajutorul studenților, printr-o abordare de tip start-up. În cadrul acestui grup, primul și cel mai amplu proiect a fost o aplicația internă de ridesharing pe care o va prezenta în cadrul  Let’s talk Mobility.

Suntem în pragul celei mai mari schimbări a modului în care oamenii și bunurile se deplasează pe planetă. În acest mediu dinamic companiile au șansa de a valorifica noi oportunități pe măsură ce acestea se ivesc, reimaginând ecosistemul care alcătuiește ceea ce noi numim mobilitate – Iulian Tatarcan, Delivery Unit Manager Endava Timișoara

Pe măsură ce vehiculele și serviciile digitale converg, expertiza Endava din industrii-cheie acumulată în ultimii 20 de ani poate contribui la dezvoltarea unui nou ecosistem bazat pe generarea de valoare pentru industria auto: de la plăți direct din mașină, la asistenți auto personalizați, sisteme de divertisment la bord și multe altele.Urmărește-ne și pe Google NEWS