Darius Madadi, noul șef Rădăcini Auto: Pregătim lansarea aplicației Rădăcini Plus prin care clientul își poate gestiona asigurările, ITP-ul, Rovinieta, anvelopele, reviziile

Rădăcini Grup anunță numirea lui Darius Madadi în funcția de CEO al Rădăcini Auto, divizia cu cea mai mare pondere în afacerile grupului (76%).

Darius Madadi face parte din echipa Rădăcini Auto din anul 2020, ocupând funcția de Strategy Director. Anterior, el a activat timp de doi ani la L.E.K. Consulting, firmă de consultanță strategică din Londra. Acesta a absolvit Facultatea de Business Management din cadrul University of Birmingham, respectiv un program de masterat în Economie și Strategie pentru Business, la Imperial College London.

Asistăm la schimbări interesante în industria auto la nivel global, deopotrivă oportunități și impedimente, care se reflectă și pe plan local. În acest context, îmi propun să aduc un suflu nou în cadrul Rădăcini Auto, să consolidez creșterea organică de care se bucură compania în ultimele trei decenii printr-o strategie adaptată perioadei pe care o traversăm. Printre obiectivele principale vizăm dezvoltarea relației cu clienții noștri prin servicii calitative, integrate și dedicate – Darius Madadi CEO Rădăcini Auto

Darius Madadi
Darius Madadi – CEO Rădăcini Auto

Conform reprezentanților, una dintre direcțiile asumate de Darius Madadi în noua strategie de dezvoltare a Rădăcini Auto constă în crearea unui sistem integrat de servicii, pus la dispoziția clienților din momentul achiziției mașinii, până la decizia de înlocuire a acesteia.

Un prim pas în acest sens va fi lansarea aplicației Rădăcini Plus, care își propune sprijinirea clienților în diverse operațiuni necesare oricărui șofer, cum ar fi gestionarea asigurărilor, ITP-ului, Rovinietei, anvelopelor ori reviziei periodice. Pe termen mediu, această implementare va fi optimizată și dezvoltată constant, în funcție de nevoile și preferințele clienților.

De asemenea, Rădăcini Auto are în plan deschiderea la începutul lunii decembrie a primului showroom Skoda din grupul Rădăcini, în centrul auto integrat din Brăila.

În prezent, Rădăcini Auto își desfășoară activitatea în șapte orașe – București, Brăila, Galați, Otopeni, Brașov, Constanța și Ploiești, fiind dealer autorizat pentru opt branduri – Volkswagen, Suzuki, Mazda, Honda, Skoda, Opel, Citroen și Peugeot. Rădăcini Auto are o pondere de 76% din cifra de afaceri a grupului, care mai deține o divizie de imobiliare (20%) și una de echipamente și utilaje industriale (4%). La finele anului trecut, Rădăcini Grup a înregistrat o cifră de afaceri de 107 mil. Eur..