Deceuninck împlinește 25 de ani de activitate în România. Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de peste 44 mil lei

Deceuninck, producător belgian de sisteme din PVC pentru ferestre și uși, sărbătorește 25 de ani de activitate în România. În 2022, subsidiara locală a înregistrat o cifră de afaceri de 44, 3 milioane lei, un avans de cca 10% comparativ cu anul precedent, conform datelor disponibile pe Termene.ro. La nivel global, compania a avut vânzări de peste 974.1 milioane de euro. Anul trecut, firma a avut 12 agajați în România.

Deceuninck 25 years Romania
Ovidiu Cilibiu, Director de Vânzări Deceuninck România (stânga), Grzegorz Federowicz, Director de Vânzări Deceuninck Europa Centrală (dreapta)

Conform comunicatului remis Digital Business, Deceuninck a sărbătorit borna de 25 ani în România alături de peste 60 de parteneri la Sighișoara în perioada 21 – 23 septembrie. 

Aniversarea operațiunilor noastre în România este cea mai bună ocazie de a vă mulțumi pentru încrederea pe care ați arătat-o până acum – datorită cooperării comune putem oferi produse la cel mai înalt nivel în ceea ce privește economisirea de energie, calitatea și designul. Vremurile sunt mai bune, uneori mai puțin prielnice, de aceea vă mulțumim pentru că sunteți mereu alături de noi – Ovidiu Cilibiu, Director de Vânzări Deceuninck România

„Cea mai importantă piatră de hotar a ultimilor ani în activitatea noastră a fost direcția inovatoare generată de platforma Elegant. Aceasta aduce o multitudine de noutăți ce au deja un cuvânt greu de spus în avansul Deceuninck către un viitor sustenabil: triada inovației tehnologice – iCOR, ThermoFibra și Forthex – aduce beneficii multiple în întreg ciclul de viață al ferestrelor și ușilor, acestea fiind mai ușor de produs și mai eficiente energetic, conțin material reciclat între 15 și 30%, printre cele mai ridicate procente oferite pe piață, cu un consum de energie considerabil mai mic și cu un design ce aduce profilele din PVC la nivelul imaginii aluminiului. Datorită platformei Elegant, noi am crescut constant în ultimii ani, anul 2022 fiind un an record al Grupului, cu vânzări de peste 974.1 milioane de euro. În România, chiar dacă platforma Elegant a fost lansată mai târziu față de alte țări din Europa Centrală, vânzările sunt în creștere, aceasta fiind dovada că activăm pe o piață matură, pe care o respectăm și susținem cu produse de top. Anul 2023 a adus o lărgire semnificativă a partenerilor Deceuninck România, ceea ce se va reflecta în cifrele afacerii, dar mai ales în satisfacția celor ce aleg confortul, inovația și sustenabilitatea ferestrelor și ușilor realizate cu sistemele Deceuninck.” ne declară Grzegorz Federowicz, Director de Vânzări Deceuninck Europa Centrală.

Deceuninck operează în 91 de țări, deține 17 unități de producție și 21 de unități de depozitare și distribuție la nivel global.