DHL Express își mărește flota cu 4 avioane modificate din nave de pasageri în cargo

DHL Express anunță achiziția a patru avioane Boeing 767-300 Converted Freighters (BCF), ca parte a eforturilor companiei de a moderniza și dezvolta flota cu nave eficiente din punct de vedere al costurilor și fiabilității.

Cele patru avioane au fost transformate de Boeing din nave de pasageri în nave cargo pentru a răspunde cerințelor DHL Express și a nevoi tot mai crescute de livrare rapidă a coletelor la nivel global.

B767F-Takeoff DHL Express

Modelul Boeing 767-300 este cel mai eficient avion cago de talie medie cu două motoare, având cele mai mici costuri de operare, cel mai bun raport sarcină utilă / greutate și oferă operatorilor noi oportunități pentru curse lungi, medii sau interne. Boeing 767-300 are o sarcină utilă de aproximativ 50 de tone la o distanță de aproximativ 3.000 mile marine (5.556 kilometri) și 412.000 pounds (186.880 kilograme) greutate maximă la decolare.

Suntem încântați să suplimentăm flota aeriană DHL Express cu noile nave Boeing 767. Am operat modelul 767-300F în flota noastră globală de mai mulți ani și așteptăm cu nerăbdare să continuăm investițiile în platformă prin adăugarea a mai multor avioane 767-300BCF. Tipul încărcăturii oferă o versatilitate dovedită și apreciem oportunitatea de a spori și mai mult eficiența, îmbunătățind în același timp amprenta noastră asupra mediului. Acest lucru ne apropie de obiectivele Strategiei 2025 și ne asigură că oferim clienților noștri servicii de cea mai bună calitate – Geoff Kehr, SVP Global Air Fleet Management DHL Express

DHL Express Romania a primit certificarea “Great Place to Work”

One Reply to “DHL Express își mărește flota cu 4 avioane modificate din nave de pasageri în cargo”

Comments are closed.