DHL Express mărește tarifele pentru 2021

DHL Express anunță modificarea anuală a tarifelor, care vor intra în vigoare la 1 ianuarie 2021. În România, tarifele serviciilor vor crește cu o medie de 5,9% față de tarifele stabilite pentru 2020. În plus, costurile adiționale aplicate pentru coletele grele și paleții nesuprapozabili vor fi și acestea ajustate la valoarea de 410 lei pe piesă, respectiv 845 de lei pe palet. În vară, DHL a anunțat achiziția a 4 avioane Boeing 767-300 Converted Freighters (BCF).

Sprijinirea clienților noștri în atingerea obiectivelor de afaceri pe care le au, cu servicii adaptate individual, în funcție de nevoile lor este unul dintre obiectivele principale ale DHL Express. În acest scop, am investit major în rețeaua noastră globală. Ajustarea anuală a tarifelor ne ajută să dezvoltăm în continuare infrastructura noastră, permițându-ne, în același timp, să aplicăm tehnologii de ultimă generație și procese personalizate de livrare, pentru a asigura cele mai bune soluții pentru clienți. Ca răspuns la cererea crescută de expertiză logistică, datorită volumelor tot mai mari provenite din comerțului electronic, am investit constant în aeronave noi și în dezvoltarea rețelei globale de huburi si terminale operationale. Aceste investiții și cele ce vor urma, ne vor ajuta pe noi, alături de clienții și partenerii noștri, să contribuim semnificativ la îmbunătățirea amprentei asupra mediului înconjurător – Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania

DHL Express România are un nou director general – Agnieszka Błaś

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservește, se arată într-un comunicat de presă remis Digital Business. Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare.

KLG Europe lansează un nou serviciu de e-fulfillment cu care vrea să domine piața în 5 ani

La 31 decembrie 2020, Regatul Unit va părăsi Uniunea Europeană, această schimbare implică apariția unor costuri operaționale suplimentare semnificative pentru companie, notează DHL. De la 1 ianuarie 2021, DHL Express va percepe un cost adițional pentru toate expedierile vămuibile dintre Marea Britanie și țările Uniunii Europene, atât pentru cele care intră în țară, cât și pentru cele care ies, de 1 leu pe kilogram, respectiv de minim 25 de lei pe expediere. Acest cost poate fi ajustat, în cazul în care circumstanțele se modifică semnificativ.