DHL Express Romania a primit certificarea “Great Place to Work”

Print Friendly, PDF & Email

DHL Express România anunță într-un comunicat de presă că a primit certificarea Great Place to Work, ca urmare a feedback-ului pozitiv primit de la 76% din angajați, în urma completării unui chestionar cu peste 60 de întrebari, colectat și interpretat cu ajutorul unei metodologii riguroase a companiei Great Place to Work.

Studiul atestă faptul că 8 din 10 angajați au o experiență pozitivă constantă la locul de muncă. Metodele de evaluare sunt bazate pe criteriul principal al încrederii, analizând relația angajaților cu conducerea, cu ceilalți angajați și cu propriul loc de muncă.

Great Place to Work este autoritatea globală care analizează cultura companiilor, experiența angajaților și comportamentul de leadership dovedit, care conduce la creșterea afacerii și inovație.

DHL Express România este divizia de curierat a DHL International Romania SRL, firmă care în 2018 a raportat o cifră de afaceri de 289 de milioane de lei și a avut 453 de angajați, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice. În lunile martie și aprilie ale acestui an, DHL a operat mai multe transporturi cu echipamente pentru personalul medical român din prima linie a luptei împotriva Covid-19.

La nivel global, DHL este partenerul logistic oficial al unora dintre cele mai importante competiții și cluburi sportive: F1, MotoGP, Manchester United, Bayern Munchen, Cupei Mondiale de Rugby.

 Urmărește-ne și pe Google NEWS