DHL devine partener logistic oficial al echipei României la Jocurile Olimpice Tokyo 2021

DHL și Comitetul Olimpic si Sportiv Roman au semnat astăzi un parteneriat prin care compania de curierat oferă sprijinul logistic necesar transportului întregului echipament sportiv al delegației Romaniei la Jocurile Olimpice Tokyo 2021, pe relația România – Japonia – România, precum și servicii de ambalare și suport pentru întocmirea formalităților vamale de export – import.

DHL este cunoscut deja ca un mare iubitor al activităţilor sportive la nivel global şi local. Ne ghidăm după aceleasi valori precum spiritul de echipă, pasiunea, dorința de reuși. […] Ne dorim să contribuim astfel la succesul sportivilor noștri și sperăm să putem aduce împreună in tara cat mai multe medalii – Agnieszka Blas, Managing Director DHL Express Romania

La nivel global DHL este partener logistic oficial al Rugby World Cup, Formula 1, Formula E, dar si al cluburilor de fotbal Bayern Munich, Leicester City și Manchester United. La nivel local, DHL Express este un susţinător tradiţional al sportului – cele mai bune exemple find: Maratonul DHL Ştafeta Carpaţilor (zece editii), Partener Logistic Oficial al Federatiei Romane de Fotbal, Partener Logisitc al Comitetului Paralimpic Roman, sprijinirea naţionalei de rugby a României prin Parteneriatul Logistic cu Federaţia Română de Rugby (din 2011).

În vară DHL Express a achiziționat patru avioane Boeing 767-300 Converted Freighters (BCF), ca parte a eforturilor companiei de a moderniza și dezvolta flota cu nave eficiente din punct de vedere al costurilor și fiabilității. Cele patru avioane au fost transformate de Boeing din nave de pasageri în nave cargo pentru a răspunde cerințelor DHL Express și a nevoi tot mai crescute de livrare rapidă a coletelor la nivel global.