Digital Hybrid Cloud, soluție prin care companiile pot dezvolta și lansa mai rapid produse software, la costuri reduse

Print Friendly, PDF & Email

Francezii de la Atos, cu operațiuni și în România, anunță lansarea Digital Hybrid Cloud, o soluție de cloud hibrid fully-managed, realizată în parteneriat cu VMWare. Noua soluție este rezultatul vastei expertize Atos în implementarea și gestionarea end-to-end a serviciilor cloud și a celor mai recente soluții cloud oferite de VMware.

Digital Hybrid Cloud ajută companiile în tranziția către infrastructuri multi-cloud prin diminuarea timpului necesar pentru dezvoltarea și lansarea propriilor produse software pe piață și reducerea costurilor, având un TCO mai scăzut (Costul Total al Proprietății – Total Cost of Ownership).

Această soluție multi-cloud scalabilă, mai sigură și mai fiabilă, permite clienților să ruleze atât aplicații tradiționale, cât și aplicații enterprise noi, native în cloud, pe o singură platformă în medii cloud private și publice. De asemenea, oferă vizibilitate completă pe toate segmentele de cloud, pentru a ajuta la optimizarea și controlul utilizării cloudului.

În dezvoltarea acestei soluții, Atos s-a bazat pe experiența sa semnificativă și capabilitățile de dezvoltare a infrastructurilor cloud ale celor 11 hub-uri cloud multi-tenant și cei peste 10.000 de experți cloud ai companiei, din 8 Centre de Livrare Globală din întreaga lume.

CITEȘTE ȘI Produsele Atos de cybersecurity sunt certificate de gigantul McAfee

În rolul său de partener IT global al IOC (Comitetul Olimpic Internațional), Atos a dezvoltat și orchestrat sisteme IT esențiale, bazate pe cloud, pentru 9 ediții ale Jocurilor Olimpice. De asemenea, Atos a dezvoltat și operează în continuare una dintre cele mai mari rețele de cloud la nivel global, proiect realizat printr-una dintre cele mai mari alianțe din lume cu VMware.

Securitate și control optime

Lider european și una dintre cele mai mari companii de cybersecurity din lume, Atos are o echipă globală de peste 5000 de specialiști în securitate și o rețea mondială de Centre Operaționale de Securitate (SOC). Experiența și expertiza Atos se reflectă și în conceperea soluției Digital Hybrid Cloud, ce permite stocarea datelor clientului în deplină siguranță și în  conformitate cu standardele corporate de gestionare a riscurilor.

Atos este recunoscut ca lider global în cloud de către analiștii importanți ai industriei în domeniul migrației și managementului cloud, precum Gartner în raportul Magic Quadrant for Data Center Outsourcing & Hybrid Infrastructure Managed Services in US, Europe și NelsonHall în Cloud Infrastructure Migration & Management al APAC.

Atos a anunțat în septembrie că oprațiunile din Franța vor fi conduse de Jean-Philippe Poirault, care a ocupat timp de 1 an și 9 luni funcția de director al diviziei de Telecom a Amazon Web Services – AWS.Urmărește-ne și pe Google NEWS